Μέσι: «Αυτή η Αργεντινή είναι κοντά στην καλύτερη Μπαρτσελόνα της ιστορίας»

Μέσι: «Αυτή η Αργεντινή είναι κοντά στην καλύτερη Μπαρτσελόνα της ιστορίας»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Αργεντίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τωρινή εθνική Αργεντινής με την καλύτερη Μπαρτσελόνα όλων των εποχών κλήθηκε να συγκρίνει ο Μέσι και δεν πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

Μετά την επικράτηση κόντρα στο Περού (2-0) η οποία ήρθε με δύο προσωπικά τέρματα του 36χρονου, η αδρεναλίνη φαίνεται πως ήταν στα ύψη καθώς η «Αλμπισελέστε» τρέχει ένα τρομερό σερί αποτελεσμάτων τον τελευταία καιρό κάτι που έφερε τον Μέσι στο σημείο να συγκρίνει αυτή την ομάδα με την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Συγκεκριμένα την ερώτηση την έθεσε ένας δημοσιογράφος του «TyC».

«Νομίζω ότι αναρωτήθηκα τις προάλλες, αυτή η ομάδα είναι εντυπωσιακή και συνεχίζει να μεγαλώνει, παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζει όλο και καλύτερα. Το να την συγκρίνω με την Μπαρτσελόνα είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία, σωστά; Αλλά νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ κοντά λόγω αυτών που έχει δείξει, επειδή έγινε πρωταθλήτρια Αμερικής, πρωταθλήτρια κόσμου. Αυτό έχει μεγάλη αξία. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, δεν γίνεται αντιληπτό γιατί έχουμε ένα πολύ δυνατό στυλ του παιχνιδιού, με το οποίο ταυτιζόμαστε πολύ, το οποίο μας αρέσει και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο», παραδέχτηκε ο pulga.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X