«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των DNA στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη» λένε οι Κροάτες

«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των DNA στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη» λένε οι Κροάτες
Photo Credits: INTIME

Μετά από δύο και πλέον μήνες, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων DNA στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, κατά την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κροατία. Σύμφωνα με πληροφορίες ενός εκ των δικηγόρων υπεράσπισης, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων DNA που είχαν συλλέξει οι ελληνικές αρχές.

Δύο μήνες και πλέον μετά από τη βραδιά της δολοφονίας, συνεχίζεται η ανάλυση των κινητών τηλεφώνων όσων συμμετείχαν στα επεισόδια.

Τα αποτελέσματα για το DNA θα τα πάρουν στα χέρια τους οι δικηγόροι υπεράσπισης και θα τα μελετήσουν.  Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται ότι οι 102 Κροάτες θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν, αλλά ο δικηγόρος που έδωσε τις πληροφορίες, δεν γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. Οι Κροάτες που έχουν συλληφθεί, παραμένουν προφυλακισμένοι σε διάφορες ελληνικές φυλακές.

Οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης για ακόμη 11 Κροάτες και ζήτησαν την έκδοσή τους στη χώρα μας, που θεωρείται ότι διέφυγαν με κάποιον τρόπο πίσω στην πατρίδα τους, αλλά ακόμα η Κροατία δεν έχει αποφασίσει εάν θα τους εκδώσει.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X