Αποκάλυψη «βόμβα»: Ο Τονάλι πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη «βόμβα»: Ο Τονάλι πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Gazzetta dello Sport αναφέρει πως ο Σάντρο Τονάλι φέρεται να πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται στη γειτονική χώρα οι αποκαλύψεις που αφορούν το νέο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο με ποδοσφαιριστές να «πιάνονται» για παράνομο στοιχηματισμό.

Ένας εξ αυτών είναι και ο 23χρονος μέσος της Νιούκαστλ, ο οποίος σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα πόνταρε σε αγώνες της Μίλαν όσο ακόμα φορούσε τη φανέλα των «ροσονέρι»!

Ο Τονάλι φέρεται να έπαιζε συστηματικά στοίχημα όσο αγωνιζόταν στη Μίλαν και μάλιστα πολλές φορές πόνταρε στα παιχνίδια της ομάδας του! Σημειώνεται, βέβαια, ότι δεν πόνταρε σε τελικό αποτέλεσμα, αλλά έπαιζε άλλα στοιχήματα που αφορούσαν κάθε φορά τον αγώνα.

Αν αυτό όντως επιβεβαιωθεί, θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Τονάλι καθώς αναμένεται να είναι βαριά η ποινή του. Από τη Μίλαν, πάντως, περιορίστηκαν να σχολιάσουν ότι η αποχώρηση του παίκτη το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό του Νιούκαστλ δεν είχε σχέση με ενδεχόμενη γνώση που είχαν οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου για τη δραστηριότητά του.

Θυμίζεται ότι ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους αναμένεται να τιμωρηθεί με οκτώ μήνες αποκλεισμό καθώς δεν αποδεικνύεται ότι στοιχημάτιζε σε παιχνίδια που αφορούσαν την ομάδα του.

Αποκάλυψη «βόμβα»: Ο Τονάλι πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X