Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ - Από πού μπορείτε να τα πάρετε

Γενική είσοδος 20 ευρώ στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην δράση για την Super League την Κυριακή στην Τρίπολη!

Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/10, 16:00) τον Αστέρας Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και η μετά την ανακοίνωση της  αρκαδικής ΠΑΕ για τα εισιτήρια που βγαίνουν την Τρίτη (17/10), με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 20 ευρώ, ανάλογη ανακοίνωση έβγαλε και η ΑΕΚ. Η Ένωση δίνει οδηγίες στους φίλους τους για το πώς μπορούν να τα παραλάβουν.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η πολιτική του Αστέρα Τρίπολης φέτος έχει αλλάξει ως προς τη διάθεση των εισιτηρίων προς τους φιλοξενούμενους γενικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για φιλάθλους της, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή (22/10).

Εκτός από τα συνδεσμιακά εισιτήρια, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την Θύρα 1, από το εκδοτήριο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το εκδοτήριο είναι ανοιχτό από σήμερα Τρίτη (17/10) έως και το Σάββατο (21/10), από τις 10.00 έως και τις 19.00.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X