ΕΠΟ: Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Ολυμπιακό για το «φασίστα Μπαλτάκο» σε επίσημη τοποθέτησή του

ΕΠΟ: Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Ολυμπιακό για το «φασίστα Μπαλτάκο» σε επίσημη τοποθέτησή του
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπή της, με μία εξ αυτών να αφορά πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός που αποκάλεσε φασίστα τον Τάκη Μπαλτάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Τρίτης (17/10) η Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά αποφάσεων που έλαβε η πειθαρχική επιτροπή της, με μία εξ αυτών να αφορά τον Ολυμπιακό, επιβάλλοντας στην πειραϊκή ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ με την κατηγορία της δυσφήμησης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων από πλευράς ερυθρολεύκων.

Συγκεκριμένα, η χρηματική ποινή επιβλήθηκε για μία επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 29 Μαρτίου 2023, μέσω της οποίας -μεταξύ άλλων- είχαν αποκαλέσει φασίστα τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, και τον καλούσαν να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους 20.000 ευρώ.
(πειθαρχική δίωξη της 03.04.2023 για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, μέσω επίσημης θέσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 29.03.2023)»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X