Αποκάλυψη: Οι Ολλανδοί έγραφαν από το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα μείνουν κενές 7.000 θέσεις για λόγους ασφαλείας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη: Οι Ολλανδοί έγραφαν από το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα μείνουν κενές 7.000 θέσεις για λόγους ασφαλείας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα ολλανδικά ΜΜΕ ήξεραν και έγραφαν από το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10) πως στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» θα μείνουν κενές 7.000 θέσεις για λόγους ασφαλείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ώρες γίνεται πολλή συζήτηση στην Ελλάδα για τις κλειστές θύρες το βράδυ της Δευτέρας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στο ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία.

Γράφτηκαν σενάρια, λέχθηκαν πολλά, κάποια ενέπλεκαν την ΑΕΚ και τους οπαδούς της όμως όλα έγιναν για λόγους ασφαλείας. Οι συγκεκριμένες θύρες δεν άνοιξαν στο γήπεδο για «safety reasons», όπως γράφεται στα ρεπορτάζ των Ολλανδών από το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10)!

Συγκεκριμένα, στα ολλανδικά ΜΜΕ γινόταν αναφορά στα εισιτήρια που έχουν πωληθεί, αλλά στις θέσεις που θα μείνουν κενές στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Έτσι τουλάχιστον τρία μέσα ενημέρωσης είχαν σπεύσει να γράψουν από νωρίς πως τουλάχιστον 7.000 θέσεις στην OPAP ARENA θα μείνουν κενές για λόγους ασφαλείας.

Και οι αναφορές αυτές έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται από το μεσημέρι όχι από τυχαία μέσα ενημέρωσης στη χώρα της τουλίπας, αλλά από το τηλεοπτικό δίκτυο, «RTL Νieuws», αλλά την κορυφαία εφημερίδα της χώρας «De Telegraaf».

«Το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 32.000 θεατές. Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας, περίπου 7.000 θέσεις θα παραμείνουν ακάλυπτες το απόγευμα της Δευτέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του πρώτου. Ενώ ακριβώς το ίδιο ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ολλανδική εφημερίδα. Ενώ το εν λόγω  ρεπορτάζ αναδημοσίευε και το fcupdate.nl.

Δύο ρεπορτάζ που ξεβρακώνουν την προπαγάνδα περί εμπλοκής της ΑΕΚ και των οπαδών της για το μη άνοιγμα θυρών στην OPAP Arena και έρχονται να προστεθούν στο ρεπορτάζ με τη ξεκάθαρη θέση της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τα ρεπορτάζ:

Αποκάλυψη: Οι Ολλανδοί έγραφαν από το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα μείνουν κενές 7.000 θέσεις για λόγους ασφαλείας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) Αποκάλυψη: Οι Ολλανδοί έγραφαν από το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα μείνουν κενές 7.000 θέσεις για λόγους ασφαλείας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) Αποκάλυψη: Οι Ολλανδοί έγραφαν από το μεσημέρι της Δευτέρας πως θα μείνουν κενές 7.000 θέσεις για λόγους ασφαλείας στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X