Προπονητής Σουηδίας για την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο: «Σε τι κόσμο ζούμε;»

Προπονητής Σουηδίας για την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο: «Σε τι κόσμο ζούμε;»
Photo Credits: INTIME

Σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο, που άφησε πίσω δύο νεκρούς ανθρώπους, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντσερσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεκρός από πυρά αστυνομικών είναι ο δράστης του τρομοκρατικού χτυπήματος στο κέντρο των Βρυξελλών, ο οποίος όμως, πρόλαβε να σκορπίσει τον θάνατο, αφαιρώντας τη ζωή από δύο ανθρώπους.

Οι άτυχοι, που έχασαν έτσι άδοξα τη ζωή τους, ήταν Σουηδοί φίλαθλοι, οι οποίοι βρέθηκαν στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν το ματς της εθνικής τους ομάδας για τα προκριματικά του Euro.

Μετά τη διακοπή του αγώνα, αφού γνωστοποιήθηκε ο θάνατος των δύο ανθρώπων από την τρομοκρατική επίθεση, μιλώντας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντσερσον, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη σημερινή κοινωνία.

«Όταν κατέβηκα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ενημερώθηκα για ό,τι έγινε. Αμέσως, ένιωσα ότι ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Σε τι κόσμο ζούμε σήμερα;

Μπήκα στα αποδυτήρια και όταν είδα ότι η ομάδα ήταν σε αναβρασμό συζητώντας το θέμα, συμφωνήσαμε 100% ότι δεν θέλαμε να παίξουμε από σεβασμό για τα θύματα και τις οικογένειές τους», είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της Σουηδίας, Βίκτορ Λίντελοφ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες δεν ασιθάνθηκαν κίνδυνο:

«Η ομάδα ασφαλείας μας το χειρίστηκε καλά και μας βοήθησε. Εξήγησαν ότι αυτό είναι το πιο ασφαλές μέρος στις Βρυξέλλες. Το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί και δεν έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στο Euro, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να παίξουμε».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X