Βέλγιο - Σουηδία: Προσωρινή διακοπή μετά το θανατηφόρο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες!

Βέλγιο - Σουηδία: Προσωρινή διακοπή μετά το θανατηφόρο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες!
Photo Credits: INTIME

Διακοπή στην αναμέτρηση του Βελγίου με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Euro μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες με τους 2 νεκρούς Σουηδούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο Σουηδοί έχασαν τη ζωή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, με την εθνική ομάδα της Σουηδίας να μένει κλεισμένη στα αποδυτήρια και να μην έχει εμφανιστεί στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα του ματς κόντρα στο Βέλγιο.

Ραγδαίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες εκεί όπου δύο Σουηδοί δολοφονήθηκαν σε τρομοκρατική επίθεση λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της εθνικής τους απέναντι στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αυτό συνέβη πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα η οποία έγινε κανονικά. Παρ’όλα αυτά στη λήξη του ημιχρόνου, το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά. Οι παίκτες της Σουηδίας παραμένουν κλεισμένοι στα αποδυτήριά τους και δεν επιθυμούν να βγουν στο γήπεδο κάτι που κατέστησαν σαφές αφού έμαθαν την τραγική είδηση.

Στο στάδιο επικρατεί ένας μικρός πανικός, με τους Σουηδούς οπαδούς να αποχωρούν από αυτό φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, ενώ υπήρξε οδηγία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X