Ελλάδα - Ολλανδία: Ενδεκάδα με Ρότα-Μάνταλο ετοιμάζει ο Πογιέτ

Ελλάδα - Ολλανδία: Ενδεκάδα με Ρότα-Μάνταλο ετοιμάζει ο Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα του ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία πλησιάζει και ο Γκουστάβο Πογιέτ φαίνεται πως δεν θα κάνει αλλαγές με τους Μάνταλο-Ρότα να είναι στην 11άδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απομένουν σχεδόν τέσσερις ώρες για το ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές εν συγκρίσει με το «διπλό» του Δουβλίνου κόντρα στην Ιρλανδία.

Άλλωστε, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν συνηθίζει να προχωρά σε αλλαγές στα ματς στα «παράθυρα», ενώ έχει και έναν λόγο παραπάνω απόψε μετά την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο Δουβλίνο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι δύο άσοι της ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Λάζαρος Ρότα θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση σε ένα γήπεδο, το οποίο γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή.

Από εκεί και πέρα, ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα στην άμυνα.

Οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μασούρας, Πέλκας και Γιακουμάκης θα είναι η τριάδα στην επίθεση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X