Γενική είσοδος 20 ευρώ στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!

Γενική είσοδος 20 ευρώ στο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Με τον κόσμο της η ΑΕΚ στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην δράση για την Super League την Κυριακή στην Τρίπολη!

Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/10, 16:00) τον Αστέρας Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τρίτη (17/10), με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η πολιτική του Αστέρα Τρίπολης φέτος έχει αλλάξει ως προς τη διάθεση των εισιτηρίων προς τους φιλοξενούμενους γενικά.

Όπως συνέβη λοιπόν με τον Παναθηναϊκό, έτσι και με την ΑΕΚ οι θύρες του Κολοκοτρώνης θα είναι ανοιχτές για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, με τη γενική είσοδο να ορίζεται στα 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εισιτήρια για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα διατίθενται ως εξής:

α) στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

β) στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως και τις 19:00.

γ) την ημέρα του αγώνα 22 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως και τις 16:00 (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια αγώνα).

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες όπου θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα είναι:

20€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:30.

Ώρα έναρξης αγώνα: 16:00.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X