Αναστασίου και Μαχλάς: «Υπάρχει αισιοδοξία στην Ελλάδα, θα είναι δύσκολο ματς»

Αναστασίου και Μαχλάς: «Υπάρχει αισιοδοξία στην Ελλάδα, θα είναι δύσκολο ματς»
Photo Credits: INTIME

Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Μαχλάς μίλησαν στο ολλανδικό ESPN για τη μονομαχία της Εθνικής με την Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Εθνική Ελλάδας δίνει έναν τελικό με την Ολλανδία στην OPAP Arena(16/10, 21:45), με τις δύο εθνικές να μονομαχούν για ένα εισιτήριο στα τελικά του Euro 2024.

Το ολλανδικό ESPN, μπήκε σε ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης με δύο Έλληνες πρώην επιθετικούς που διέγραψαν μια σπουδαία καριέρα στα ολλανδικά γήπεδα. Τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Μαχλά. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι οι συγκυρίες του συγκεκριμένου αγώνα δίνουν μια ευκαιρία στην ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ για να πετύχει μια μεγάλη νίκη.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν μεταξύ άλλων στο ολλανδικό ESPN: “Τώρα είναι η ώρα για επίθεση. Παρακολούθησα τα ματς Ολλανδία – Γαλλία και Ιρλανδία – Ελλάδα την Πέμπτη και η ελληνική ομάδα είναι δυνατή. Ακόμα πιο δυνατή από την ομάδα που έχασε 3-0 στο Αϊντχόφεν τον Σεπτέμβριο. Το σύστημα τώρα είναι σωστό με τους Έλληνες παίκτης που έχουμε.

Τώρα η Ολλανδία έχει απουσίες, οι Έλληνες φίλαθλοι είναι ξανά πίσω από την ομάδα και θα γίνει ένας αγώνας σε μια τυπική ελληνική ατμόσφαιρα. Όλες οι πλευρές “υπόσχονται” ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Και για τις δύο ομάδες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαχλάς.

Μετά φυσικά αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό της Εθνικής, Τζον Φαν Σιπ. “Ο καλός μου φίλος από το Άμστερνταμ (σ.σ. ο Φαν Σιπ) ξεκίνησε αυτή την ομάδα. Ο Γκουστάβο Πογέτ την επέκτεινε και τη δυνάμωσε αμυντικά. Τα 1-0, 2-1, θα είναι όλα καλά για τώρα. Ο Πογέτ ουσιαστικά βάζει τις τελευταίες πινελιές στη δουλειά του Τζον”.

Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πλέον η δυναμική της Ελλάδας είναι πιο αυξημένη. “Όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό το γκρουπ παικτών έχει ποιότητα και κατ’ επέκταση την προσδοκία να παίξει σε μεγάλα τουρνουά. Οι Έλληνες είναι θετικοί και πολύ αισιόδοξοι, ακόμα και για το ματς με την Ολλανδία. Το γεγονός ότι η Ολλανδία έχει προβλήματα το κάνει να φαντάζει ότι πραγματικά υπάρχει κάτι που μπορεί να πάρει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Από αυτό που καταλαβαίνω, ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν είναι 100% έτοιμος. Και ο Γιακουμάκης σκόραρε μια φανταστική κεφαλιά κόντρα στην Ιρλανδία. Τα πάντα εξαρτώνται από το πως η Ολλανδία θα ξεκινήσει το ματς. Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις καλούς επιθετικούς, τρεις εκ των οποίων κλήθηκαν στην Εθνική. Επειδή ο Γιακουμάκης τα πήγε καλά την Πέμπτη, όλοι έχουν εμπιστοσύνη ότι ο προπονητής θα κάνει τη σωστή επιλογή στην επίθεση.

Θα είναι μια διαφορετική ιστορία στην Αθήνα. Πιστεύω ότι η Ολλανδία ήταν εντυπωσιακή στα τελευταία δέκα λεπτά κόντρα στη Γαλλία, αλλά δυσκολεύτεηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες”, δήλωσε ο Αναστασίου αναφερόμενος στην επιθετική γραμμή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X