Εθνική: Τα πλάνα του Πογιέτ για τον τελικό της Φιλαδέλφειας

Εθνική: Τα πλάνα του Πογιέτ για τον τελικό της Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ούτε τώρα ξεκάθαρος ο Πογιέτ για τα πλάνα του αναφορικά με τον αγώνα τελικό με την Ολλανδία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Δευτέρας η Ελλάδα δίνει έναν αγώνα με χαρακτήρα… τελικού στον όμιλό της με την Ολλανδία στην OPAP Arena (21.45, ALPHA TV, NOVA). Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον Πογιέτ να έχει ήδη σχεδιάσει την προσέγγισή του και την 11άδα του για τον αγώνα αυτόν, χωρίς όμως να δείξει μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας σε τι πρόσωπα έχει καταλήξει.

Στον αγώνα του Δουβλίνου για την Ελλάδα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα οι Τσιμίκας, Ρέτσος, Μαυροπάνος και Ρότα. Στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας και μπροστά οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης. Στη διάρκεια του αγώνα στο Δουβλίνο ο Κουρμπέλης είχε κάποιες ενοχλήσεις. Από τον πάγκο ως αλλαγές μπήκαν στον αγώνα οι Μπουχαλάκης, Σιώπης, Χατζηγιοβάννης, Κουλιεράκης και Ιωαννίδης.

Υπάρχει από τη μία εκδοχή να δούμε επακριβώς ίδια 11άδα με το παιχνίδι στην Ιρλανδία για την Ελλάδα. Υπάρχει και το αγωνιστικό… σενάριο για πιθανές αλλαγές στην άμυνα (με λιγότερες πιθανότητες ως προς τη συγκεκριμένη γραμμή), με τον Σιώπη στο κέντρο ή τον Παυλίδη στην επίθεση.

Ο Πογιέτ έχει και ένα γκρουπ παικτών που είναι στο όριο καρτών. Ο λόγος για τους Τσιμίκα, Κουρμπέλη, Πέλκα, Μάνταλο αλλά και τον Σιώπη. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεχθούν κίτρινη θα χάσουν τον επόμενο αγώνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X