Το «έγκλημα» της χρονιάς εις βάρος της ΑΕΚ, το... υπερσύγχρονο ΣΕΦ και ο.. καημένος Ολυμπιακός!

Το «έγκλημα» της χρονιάς εις βάρος της ΑΕΚ, το... υπερσύγχρονο ΣΕΦ και ο.. καημένος Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης καταγράφει ένα προς ένα τα διαιτητικά εγκλήματα κατά της ΑΕΚ, αλλά και τη... λατέρνα για τον Ολυμπιακό και το ΣΕΦ

Καιρό είχαμε να τα πούμε, αλλά ο Ενωσίτης είναι εδώ για να ξεμπροστιάσει όλα αυτά που είδαμε στο ντέρμπι. Έσταξε αίμα χθες στο ΣΕΦ. Όποιος είδε τον αγώνα κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία και για να το σιγουρέψουν αυτό, έβαλαν την Βασούλα. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή γιατί έγιναν τόσα πολλά που θα χάσουμε την μπάλα.

Το ΣΕΦ λοιπόν, το γήπεδο που από το καλοκαίρι ακούμε ότι ανακαινίστηκε από τον Ολυμπιακό, έφτιαξε λέει VIP Lounge, έβαψε τους χώρους, πρόσθεσε καρέκλες και έγινε στολίδι. Μάλιστα. Βέβαια ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει κάνα 20πτο, γιατί δεν δούλευαν το χρονόμετρα στο υπερσύγχρονο γήπεδο. Πήγαν να το ξεκινήσουν και θύμισε πρόβα για θεατρικό. Έπαιζαν, σταματούσαν, ξαναέπαιζαν, ξανασταματούσαν, μέχρι να φτιάξει το χρονόμετρο, λες και κάνανε πρόβα. Σε αυτό το γήπεδο ο κύριος Λιόλιος θέλει να διοργανώσει προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Καλή επιτυχία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν δούλευε ο κλιματισμός. Σε μια ζεστή μέρα όπως ήταν σήμερα, οι παίκτες έπαιξαν χωρίς air condition. Θα είχε πλάκα να ρωτήσουμε τον Μάκλεμορ και τον Καμπενγκέλε, πώς τους φάνηκε που στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι μετά την Αμερική, είδαν αυτά τα χάλια σήμερα. Σκεφτείτε όμως και το άλλο. Να είχαν γίνει όλα αυτά στο γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια. Όλοι οι «αντικειμενικοί» θα έγραφαν απίστευτα πράγματα, όπως τότε που είδαν τους μουσαμάδες στην οροφή. Δηλαδή το ίδιο που έχουν κάνει και στο ΣΕΦ, αλλά εκεί δεν πειράζει γιατί δεν το έκανε η ΑΕΚ.

Πάμε όμως και στα σοβαρά. Η Ένωση εμφανίστηκε σοβαρή και με διάθεση να χτυπήσει το παιχνίδι. Στην κατασκοπία του όμως ο Ζοάν Πλάθα δεν είχε συμπεριλάβει έναν παράγοντα. Δεν ήξερε και αυτός, θα μάθει σιγά σιγά. Βάσω Τσαρούχα, ένα όνομα μια ιστορία. MVP του Ολυμπιακού με τρομερή εμφάνιση, έδωσε την νίκη, όταν όλα έμοιαζαν να χάνονται.

Από που να ξεκινήσει κανείς και τι να πρωτοσχολιάσει. Από το ταμπλό που χτυπάει ο Παπανικολάου και έπρεπε να μετρήσει το καλάθι; Από την καθαρή τάπα του Μάκλεμορ στον Κάναν που δόθηκαν βολές; Από το φάουλ που κάνει ο Λαρεντζάκης στον ΜακΡέι για να κόψει τον αιφνιδιασμό και δεν σφυρίζει τίποτα, με αποτέλεσμα να γελάνε και οι δύο; Από το επιθετικό φάουλ του Καμπενγκέλε πάνω στο σκριν, που έχει κάνει το απολύτως νόμιμο με τα δύο πόδια του σταθερά; Με το επιθετικό του Τίλμαν που ίσα που άγγιξε τον Κάναν;

Και στην αντίθετη μεριά, το ξύλο έπεφτε βροχή, όποτε η ΑΕΚ έμπαινε στην ρακέτα, οι παίκτες της έφευγαν με μελανιές. Όποτε έφτανε ή ισοφάριζε στο σκορ, φρου φρου, μην χάσουν οι χαϊδεμένοι το παιχνίδι. Για να φτάσουμε στο αποκορύφωμα με τις τρεις βολές δώρο στον Λαρεντζάκη όταν ισοφάρισε η ΑΕΚ. Σουτάρει ο αγαπητός Λάρι, τινάζει τα πόδια του, βρίσκει τον Νετζήπογλου, φάουλ και τρεις βολές. Γέλασε όλο το πανελλήνιο. Αν δεν έφτανε ούτε αυτό, μπορεί η Βάσω να έπαιρνε και την μπάλα να πάει να κάνει ντράιβ η ίδια, ποτέ δεν ξέρεις.

Εντάξει παιδιά καταλάβαμε, δεν πρέπει να χάσουνε αλλά μην ξεφτιλίζεστε έτσι, ένα ντέρμπι ήταν και το είδε όλη η Ελλάδα. Ο Μπαρτζώκας χτυπιόταν στον πάγκο, ο Πλάθα που δεν μιλάει ούτε στον εαυτό του, πήρε τεχνική ποινή. Μάλιστα έκανε και παράπονα στον διαιτητή λέγοντας του αν θέλει να φύγει επειδή του έκανε παρατήρηση.

Κλάψαμε όλοι με το δράμα που περνάει ο Ολυμπιακός, ήταν κουρασμένος λέει. Τι λέτε ρε παιδιά, αλήθεια; Έχει τραυματισμούς και ακολουθεί διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, όπως μας ενημέρωσε ο εκφωνητής του αγώνα για να νιώσουμε όλοι το δράμα που περνάει. Πάντως, όταν παίζει με 8 απέναντι σε 5, μπορεί να ξεπερνά την κούραση, αφού έχει έξτρα παίκτες στο παρκέ.

Θα έπρεπε όλοι να ντρέπονται για αυτό που έγινε χθες, από την Τσαρούχα, αυτό το πουλέν τον Τεφτίκη και ολόκληρη της ΚΕΔ. Ξεφτιλιστήκατε μπροστά σε όλη την Ελλάδα, μην τυχόν και χάσει το πλεονέκτημα έδρας η αγαπημένη σας ομάδα, συγχαρητήρια.

Ενωσίτης

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X