ΑΕΚ: Ο Βίντα κυνηγάει φέτος, αυτό που πέτυχε πριν από 11 χρόνια

ΑΕΚ: Ο Βίντα κυνηγάει φέτος, αυτό που πέτυχε πριν από 11 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Οι επιδόσεις του Βίντα στο σκοράρισμα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, "δείχνουν" σεζόν ανάλογη με το ρεκόρ καριέρας του Κροάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνολικά 47 γκολ έχει βάλει στην καριέρα του ο Ντομαγκόι Βίντα. Και ας είναι κεντρικός αμυντικός. Το έχει αποδείξει, πως ξέρει καλά να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ήδη στην φετινή σεζόν, μετρά τρία γκολ με την ΑΕΚ και μάλιστα κομβικά. Όμως αυτό το ξεκίνημα που έχει κάνει ο Βίντα, παραπέμπει στο ρεκόρ που έκανε στο σκοράρισμα, έντεκα ολόκληρα χρόνια πίσω.

Η πιο… παραγωγική σεζόν του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, ήταν το 2012-13, όταν την έκλεισε με συνολικά επτά γκολ. Έξι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ακόμα ένα με τη Ντιναμό Κιέβου. Εκείνη την σεζόν, ήταν και η μοναδική που είχε κάνει ένα ανάλογο ξεκίνημα σε σκοράρισμα, όπως και φέτος. Τότε ο Βίντα είχε πετύχει δυο γκολ στα ευρωπαϊκά προκριματικά του Champions League, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά και ακόμα δυο νωρίς στο πρωτάθλημα της Κροατίας. Στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβρη.

Από τότε, δεν είχε ξανακάνει ανάλογο ξεκίνημα, ως προς την παραγωγικότητά του στην επίθεση. Ούτε καν τις δυο σεζόν με την Μπεσικτάς, που έκλεισε σκοράροντας πέντε και έξι γκολ αντίστοιχα. Είχαν έρθει όλα αργά μέσα στις δυο σεζόν. Τώρα ο Βίντα μήνα Οκτώβρη έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές. Και κυνηγάει να σπάσει το ρεκόρ που κρατάει εδώ και έντεκα χρόνια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X