Πόνσε: «Ήμουν αποφασισμένος από την αρχή να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Πόνσε: «Ήμουν αποφασισμένος από την αρχή να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Ο Αργεντίνος μιλάει για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και τις βλέψεις που έχει στην Ευρώπη, αλλά και εγχώρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εζεκιέλ Πόνσε παραχώρησε μια συνέντευξη στην «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ», στην οποία μίλησε για την απόφαση του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, αλλά και τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικότερα:

Εύκολη απόφαση να πεις «ναι» στην ΑΕΚ και να αφήσεις το ισπανικό πρωτάθλημα, παρότι είχες και άλλες προτάσεις;

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αποφασισμένος από την αρχή να επιστρέψω στην ΑΕΚ, κάνοντας συζητήσεις με τον σύλλογο και τον προπονητή μας. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την οικογένειά μου και εμένα, κάτι που οδήγησε στην απόφασή να επιστρέψω στον σύλλογο».

Μπήκες σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή, σχεδόν το ίδιο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι με δουλεμένο και πετυχημένο αγωνιστικό μοντέλο. Πόσο εύκολη είναι η αγωνιστική ενσωμάτωση σ’ αυτό;

«Έχω μπει σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με την επιθυμία να κερδίσω και να επαναλάβω αυτό που πέτυχε πέρυσι. Όταν υπάρχει ένα καθορισμένο αγωνιστικό στιλ όπως το δικό μας, δουλεμένο και πολύ λειτουργικό, είναι πάντα πιο εύκολο να προσαρμοστώ».

Μέχρι τώρα έχεις πετύχει δύο γκολ πολύ σημαντικά, αλλά ο κόσμος αισθάνεται πως ακόμα δεν έχει δει τον Έκι της πρώτης θητείας του στην ΑΕΚ. Εσύ πώς αισθάνεσαι;

«Προσπαθώ να είμαι πάντα στην καλύτερη εκδοχή μου, να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, για να μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου από όπου μπορώ. Είναι αλήθεια ότι σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, από την πλευρά μου νιώθω ότι δεν έχω συνεισφέρει τον καλύτερο εαυτό μου, αλλά φυσικά δουλεύω για να το πετύχω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που ακόμα έχω να δώσω».

Η ΑΕΚ πέρυσι πήρε το νταμπλ. Πού μπορεί να φτάσει φέτος και εάν θεωρείς πως μέχρι τώρα της λείπει η αποτελεσματικότητα στο γκολ.

«Δεν μπορώ να πω μέχρι που θα φτάσει. Εκείνο που βλέπω από το πώς είμαστε και πώς δουλεύουμε, είναι πως θα πάμε μακριά. Και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως οι φιλοδοξίες όλων μας είναι μεγάλες, παρά το γεγονός πως πέρυσι η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ».

Την Ευρώπη τη βλέπετε διαφορετικά μετά το «διπλό» μέσα στο Μπράιτον με δικό σου γκολ; Και μήπως η πρόκληση της Ευρώπης είναι μεγαλύτερη από την κατάκτηση ξανά του ελληνικού πρωταθλήματος;

«Στο Μπράιτον πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά ούτε θα μείνουμε σ’ αυτό, ούτε είμαστε ικανοποιημένοι απ’ αυτό. Θέλουμε να πάρουμε και άλλα σημαντικά αποτελέσματα και να αφήσουμε το στίγμα μας και στην Ευρώπη. Όλες οι διοργανώσεις είναι δύσκολες. Και η Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλές ομάδες και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε τη δική μας ταυτότητα, τον δικό μας ρυθμό και τον δικό μας τρόπο και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και μ’ αυτά θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X