ΑΕΚ: Στο Ολυμπιακό Χωριό η νέα έδρα του γυναικείου βόλεϊ!

ΑΕΚ: Στο Ολυμπιακό Χωριό η νέα έδρα του γυναικείου βόλεϊ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμφώνησε προκειμένου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το κλείσιμο της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» τα τμήματα χάντμπολ και βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς έδρα.

Η «Ένωση» όλο αυτό το διάστημα σε συνεργασία και με τον Αρμόδιο Υπουργό, Γιάννη Βρούτση βρίσκεται σε αναζήτηση νέων χώρων που θα στεγάσουν τα τμήματα της. Φαίνεται πως η λύση για το γυναικείο βόλεϊ βρέθηκε καθώς η νέα έδρα θα είναι το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού.

Η συμφωνία περιλαμβάνει  προπονήσεις κάθε μέρα και αγώνα, Σάββατο ή Κυριακή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περίπου 400 άτομα, διαθέτει ηλεκτρονικό πίνακα, θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο παρκέ ενώ τα αποδυτήρια  έχουν και σάουνα και η ομάδα θα έχει  φυσικοθεραπευτήριο δικό της.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τον κ. Γαλάνη (υπεύθυνος των εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό)θα φτιάξει  και το αποδυτήριο των διαιτητών και γενικά ότι χρειαστεί προκειμένου το γήπεδο να είναι λειτουργικό άμεσα!

Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχουν και ιατρικές εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό χωριό και γενικά είναι μια άριστη πραγματικά εγκατάσταση. Στο ένα κλειστό, κάνει προπονήσεις και το φούτσαλ της ΑΕΚ, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον υπάρχει χώρος για πάρκινγκ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου έκανε ο ίδιος αυτοψία στις εγκαταστάσεις, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες και συμφώνησε αμέσως.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες εργασίες για να μπει άμεσα η ομάδα μέσα. Στην εξέλιξη αυτή πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια του Υπουργού κ. Βρούτση, του Γ.Γ αθλητισμού κ. Μαυρωτά και του κ. Γαλάνη που κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η ΑΕΚ τους ευχαριστεί θερμά για την άμεση βοήθεια τους σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας με τη Λαμία θα διεξαχθεί στο κλειστό «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια μιας και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X