Φιλική ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Κηφισιά

Φιλική ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και την Κηφισιά (2-2)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και την Κηφισιά (2-2), όπου οι δύο ομάδες δοκίμασαν νέα πρόσωπα, είχαν καλές ευκαιρίες και τελικά έβγαλαν συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Αξιοσημείωτο είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο των δύο μεγάλων μεταγραφών των δύο συλλόγων, όπου για τη Λαμία αγωνίστηκε ως βασικός ο Άλαν Τζαγκόεφ και από την άλλη πλευρά ως βασικός ο Μόργκαν Σνέϊντερλεν.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 13’ όταν ο Τζανετόπουλος είδε το δοκάρι του Κρίστινσον να σταματά την προσπάθεια του, για να βρει δίχτυα. Το γκολ τελικά ήρθε στο 19’ όταν ο Ακούνια βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0 της Λαμίας.

Η απάντηση από την πλευρά των φιλοξενούμενων ήρθε στο 38’ όταν ο Σνέϊντερλεν πέτυχε το παρθενικό τέρμα, έστω και ανεπίσημα με την Κηφισιά για να φέρει το ματς στα ίσια.

Με τη ψυχολογία στα… ύψη, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε στην ολική ανατροπή με τον Μπαρμπόσα, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 42′.

Παρά τις αρκετές αλλαγές ο ρυθμός δεν έπεσε και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η Λαμία ήταν εκείνη που πίεσε περισσότερο και έφτασε στην ισοφάριση στο 79’ .Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Τελικά το ματς έληξε χωρίς νικητή, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν ένα αρκετά καλό πρόσωπο και τους προπονητές να βγάζουν αρκετά συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X