Προκριματικά Euro 2024: Γερά... στο κόλπο της πρόκρισης η Ουκρανία

Προκριματικά Euro 2024: Γερά... στο κόλπο της πρόκρισης η Ουκρανία
Photo Credits: INTIME

Γερά... στο κόλπο της πρόκρισης η Ουκρανία που έκανε το 2Χ2 με την Βόρεια Μακεδονία και μετά το 3-2 στα Σκόπια, νίκησε σήμερα στην Πράγα με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουκρανία έκανε το 2Χ2 με την Βόρεια Μακεδονία και μετά το 3-2 στα Σκόπια, νίκησε σήμερα στην Πράγα το συγκρότημα της βαλκανικής με 2-0. Έτσι, μετά από 6 ματς φιγουράρει στην 2η θέση του 3ου ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αγγλία (5 αγ.).

Η Ιταλία που παίζει αργότερα με την Μάλτα (21:45) θα έχει την ευκαιρία να ισοβαθμίσει με τους Ουκρανούς, εφόσον νικήσει και να δώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο γκρουπ και στη μάχη που γίνεται για τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Μετά την ήττα στο Μιλάνο από την Ιταλία, η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ, επέστρεψε στα «τρίποντα» με το γκολ του Σουντάκοφ στο 30ό λεπτό και του Καραβάεφ στο 90΄+6 και παραμένει γερά στο… κόλπο της πρόκρισης, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του ομίλου.

Κανένα πρόβλημα απέναντι στο χωρίς βαθμό ακόμη, Σαν Μαρίνο, δε συνάντησε η Βόρεια Ιρλανδία. Στο «Ουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ η ομάδα του Μάικλ Ο΄Νιλ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την ουραγό του γκρουπ, με 3-0, φτάνοντας τις δύο νίκες σε 7 ματς.

Τρεις… στροφές πριν από το φινάλε οι Βορειοϊρλανδοί με το «τρίποντο» που πήραν διατηρούν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση, αλλά και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά ότι μόνο με θαύμα θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X