Σκάνδαλο στη Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον έκαναν πάρτι με γυναίκες πριν από τη Βενεζουέλα

Σκάνδαλο στη Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον έκαναν πάρτι με γυναίκες πριν από τη Βενεζουέλα
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τρεις Βραζιλιάνοι διεθνείς, Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον, είχαν οργανώσει πάρτι με γυναίκες μία ημέρα πριν από τον αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βραζιλία, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βενεζουέλα εντός έδρας στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Ο λόγος που ωστόσο, η «σελεσάο» βρίσκεται στο επίκεντρο δεν είναι λόγω της γκέλας, αλλά εξαιτίας ενός νέου σκανδάλου που έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα οι τρεις διεθνείς, Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον οργάνωσαν πάρτι με γυναίκες την Πέμπτη (12/10), μία μέρα δηλαδή πριν από τον αγώνα με τη Βενεζουέλα.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έμεινε στο ξενοδοχείο με τη Ρεμπέκα Ριμπέιρο, ο Βινίσιους με τη Λετίσια Σοτζίρο και ο Ριτσάρλισον με τη Ρίτα Λόπες.

Ωστόσο, η Ρεμπέκα Ριμπέιρο, που συνδέθηκε με τον Νεϊμάρ, ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, γράφοντας «αδερφός», ενώ δημοσίευσε και VIDEO, απειλώντας με μηνύσεις.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X