Μιλάει με τον Κόμπελ η Μπάγερν

Μιλάει με τον Κόμπελ η Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Τον βασικό τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι η Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ανοίξει συζητήσεις με τον ατζέντη του Γκρέγκορ Κόμπελ, βασικού τερματοφύλακα της αντιπάλου Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα Footmercato, οι Βαυαροί αρχίζουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά την αντικατάσταση του Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος κοντεύει τα 37 έτη και ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς.

Αυτή την στιγμή την θέση του βασικού έχει ο Σβεν Ούλραϊχ, ο οποίος όμως δεν πείθει την διοίκηση και ο Ντάνιελ Πέρετζ προορίζεται για το μέλλον. Έτσι τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Ελβετό κίπερ της Ντόρτμουντ που έχει εντυπωσιάσει με τις αποδόσεις του. Μάλιστα, το θέμα φαίνεται πως έχει προχωρήσει, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Η Ντόρτμουντ βέβαια δεν θα ήθελε να τον πουλήσει, ιδιαίτερα στην Μπάγερν Μονάχου. Όμως όπως έχει φανεί και στο παρελθόν, αυτή η αντίσταση μπορεί να καμφθεί με ένα ποσό γύρω στο 70-80εκ. ευρώ όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X