Οι Κροάτες συνεχίζουν το κρυφτούλι για τη δολοφονία του Μιχάλη - Αρνούνται την έκδοση στην Ελλάδα μελών της ΒΒΒ!

Οι Κροάτες συνεχίζουν το κρυφτούλι για τη δολοφονία του Μιχάλη - Αρνούνται την έκδοση στην Ελλάδα μελών της ΒΒΒ!
Photo Credits: INTIME

Οι Κροάτες έχουν συλλάβει άτομα για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά δεν τα εκδίδουν στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κρυφτούλι των Κροατών συνεχίζεται καθώς ειδικό δικαστήριο έκρινε πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθούν στην Ελλάδα όσοι συνελήφθησαν στην Κροατία για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Για την ακρίβεια, αναβλήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου του Ζάγκρεμπ για την έκδοση των τεσσάρων μελών των BBB στην Ελλάδα. Το δικαστήριο αποφάσισε πως πρέπει να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες από την ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων είπε ότι ο πελάτης του δεν βρισκόταν στην Ελλάδα γιατί είχε λήξει η ταυτότητά του. «Τα έγγραφα που επισυνάψαμε επιβεβαιώνουν ότι βρισκόταν στο Ζάγκρεμπ. Η ταυτότητά του κατέληξε κατά λάθος σε έναν συνάδελφό του που βρισκόταν στην Ελλάδα. Βάσει αυτού, η ελληνική δικαιοσύνη εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης», είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα ο δικηγόρος εξαπέλυσε και βολές εναντίον της ελληνικής δικαιοσύνης: «Δεν έχουν κάνει καμία πρόοδο στην έρευνα σχετικά με τις ιατροδικαστικές έρευνες. Δεν έχει τεθεί υπό κράτηση ούτε ένας Έλληνας. Δεν έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι για το τι συμβαίνει στις φυλακές της Ελλάδας», κατέληξε.

Μια νέα συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή το μεσημέρι και αν η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τη συζήτηση.

Πριν από λίγο περίπου δύο εβδομάδες, δέκα μέλη των Bad Blue Boys συνελήφθησαν στο Ζάγκρεμπ και τη γύρω περιοχή επειδή αυτό ζήτησε η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (EUN) εναντίον τους, σύμφωνα με το οποίο η κροατική αστυνομία , θεωρώντας ότι και οι δύο χώρες είναι μέλη της ΕΕ και έχουν υπογραφεί συμφωνία συνεργασίας, υποχρεώθηκαν να ενεργήσουν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X