Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το EURO και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία και το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας των προκριματικών του EURO

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα του Γκουστάβο Πογιέτ φιλοξενείται από την Ιρλανδία και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη για την 2η θέση των προκριματικών του EURO.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας.

Αναλυτικά:

Πόσο κοντά είναι το EURO: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε»

Για αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X