Κύπελλο Ελλάδας: Τη γλίτωσε στα πέναλτι (3-4) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου ο Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: Τη γλίτωσε στα πέναλτι (3-4) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου ο Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Ο Παναιτωλικός έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (1-1), ωστόσο τελικά με ήρωα τον Στεργιάκη που έπιασε δύο πέναλτι πήρε την πρόκριση στους «16»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναιτωλικός έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (1-1), ωστόσο τελικά με ήρωα τον Αντώνη Στεργιάκη που έπιασε δύο πέναλτι πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου (4-3 στα πέναλτι).

Mετά από καλό ξεκίνημα με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο 22′. Τορεχόν-Μπαλντασάρα συνδυάστηκαν και η μπάλα έφτασε στην περιοχή, με τον Βοΐλη να την πετάει στα δίχτυα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν πάντως άμεση, αφού ο Γκάτα ανετράπη από τον Ντουάρτε και κέρδισε πέναλτι, με τον Μανιά να ευστοχεία από την άσπρη βούλα για το 1-1 στο 30′.

Μετά το «εκρηκτικό» ξεκίνημα, το ματς έχασε τον ρυθμό του και οι δύο ομάδες έμειναν για πολλή ώρα μακριά από μεγάλες ευκαιρίες, με εξαίρεση ένα ακυρωθέν γκολ του Διαγόρα στο 41′. Κάπως έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν εκεί δυναμικά, καθώς στο 95′ ο Ντουάρτε αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Μλαντέν νικήθηκε από τον Αυγερινό. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή του Μπαλντασαρά, ο οποίος στο 117′ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τον Μλάντεν να ευστοχεί και τους Μανιά, Μπαλντασαρά να αστοχούν διαδοχικά, πριν ισοφαρίσει ο Μανωλάκης. Ακολούθησε εύστοχη εκτέλεση των Λιάβα , Πάρντο , Χατζηθεοδωρίδη, με τον Μασούρα να αστοχεί αλλά τον Αυγερινό να απαντά με απόκρουση στον Πέρεθ! Ο Τσιαντούλας ευστόχησε, ο Μπουζούκης νικήθηκε από τον Αυγερινό, όμως ούτε ο Διαγόρας μπόρεσε να σκοράρει. Ο Ντουάρτε ανέλαβε την επόμενη εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο Στεργιάκης απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι και ο Παναιτωλικός προκρίθηκε.

Αναλυτικά οι 14 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «16»:

Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
ΑΕΚ
ΠΑΟΚ
Άρης
Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ
Κηφισιά
Πανσερραϊκός
Βόλος
Athens Kallithea FC
Νίκη Βόλου
ΑΕΛ
Παναιτωλικός

Τα παιχνίδια που εκκρεμούν:

Ατρόμητος – Γιούχτας ή Εθνικός
Λαμία – Λεβαδειακός ή Αιολικός

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X