Φιλικό με την Κηφισιά έκλεισε η Λαμία

Super League: Έσωσε τον βαθμό στο 90+5' η Κηφισιά - 1-1 με τη Λαμία στην Καισαριανή
Photo Credits: INTIME

Φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Κηφισιά και Λαμία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, Κηφισιά και Λαμία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας ώστε με την επανέναρξη της Super League οι παίκτες να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Προς αυτήν την κατεύθυνση οι διοικήσεις των δύο συλλόγων συμφώνησαν στη διεξαγωγή φιλικού στο γήπεδο ΔΑΚ Λαμίας, με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 18:00. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά μετά από την 6η αγωνιστική, στην οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Mε αφορμή την διακοπή του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, η Λαμία έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα το Σάββατο 14/10 με αντίπαλο την ΚΗΦΙΣΙΑ στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» με ώρα έναρξης 18:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X