ΑΕΚ: Περιμένει τον κόσμο της στο Καματερό στην επιστροφή της στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Περιμένει τον κόσμο της στο Καματερό στην επιστροφή της στην Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο απέναντι στην Βολουντάρι και περιμένει την στήριξη του κόσμου της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι ευρωπαϊκό καθώς αύριο αντιμετωπίζει την Βολουντάρι για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «64» στο Τσάλεντζ Καπ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Καματερού μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το κλείσιμο της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης». Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ επιστρέφει μετά από χρόνια σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και φιλοδοξεί σε μια ανταγωνιστική και καλή πορεία. Σε αυτή την πρώτη σημαντική αναμέτρηση η ΑΕΚ περιμένει και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της. Οι Ενωσίτες καλούνται να γεμίσουν το κλειστό του Καματερού και να σταθούν στο πλευρό των αθλητριών του «Δικεφάλου» σε αυτή την πρώτη καθοριστική ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Η ομάδα χθες προπονήθηκε στο κλειστό του Καματερού προκειμένου να συνηθίσει το γήπεδο που θα αγωνιστεί αύριο καθώς όλο αυτό το διάστημα προπονούταν στο σχολικό «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το θετικό για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι πως υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του καθώς έχει ενσωματωθεί πλέον και η Πάσκοβα.

Εισιτήρια μόνο από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο για τα εισιτήρια του αυριανού ευρωπαϊκού απέναντι στην Βολουντάρι που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Καματερού. Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής έως και την Τετάρτη το μεσημέρι. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τα εισιτήρια για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ (Τετάρτη, 18:30, Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού) με αντίπαλο την Βολουντάρι από την Ρουμανία. Εισιτήρια θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα και Τρίτη 12:00-18:00 και Τετάρτη 11:00-15:00). ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια έξω από το γήπεδο. Θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ για όσους δεν είναι κάτοχοι διαρκείας. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X