Μαρινάκης σε... έξαψη: «Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές στο ποδόσφαιρο - Θλίβομαι από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Μαρινάκης σε... έξαψη: «Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές στο ποδόσφαιρο - Θλίβομαι από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου να αναλάβει νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Πίτερ Φρόιντμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League αντέδρασε έντονα στο άκουσμα του Σουηδού, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ, επειδή δεν ζήτησε -όπως υποστηρίζει- βιογραφικά από την UEFA.

Αναλυτικά η θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου:

«Για μια ακόμα φορά θλίβομαι για την τακτική Μπαλτάκου και για τα ψέματα που λέει. Ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη, παράνομη διαδικασία και κόντρα σε όσα αποφασίσαμε ομόφωνα στην Stoiximan Super League και σαν ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είπαμε το πιο απλό. Να στείλει η UEFA που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο 3 βιογραφικά και να επιλέξουμε. Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δε ζήτησε βιογραφικά. Δε μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δε ζήτησε βιογραφικά, ξέθαψε, γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020 και έχει να δουλέψει απο το 2019. Δεν έχει σχέση από τότε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τη γειτονιά του.

Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός, έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε 3 βιογραφικά και ένα αυτό 4;

Με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα. Είπαμε να πάρουμε 3 βιογραφικά και αντί αυτού μας παρουσιάζετε ένα βιογραφικό που έχει απορριφθεί και επιλέγετε πάλι διαδικασίες αδιαφανείς.

Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα. Όπως και στα παιχνίδια και τις διαιτησίες που βλέπουμε και ξεφτιλίζεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε.

Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Φυσικά ως πρόεδρος της Stoiximan Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X