Πογιέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές»

Πογιέτ: «Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία την Παρασκευή (13/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα τονίζοντας πως η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές.

«Όπως έχω πει από την αρχή η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές, εξαρτάται από τον χρόνο, τη στιγμή, τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουμε, από το τι χρειάζεται η ομάδα εκείνη τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Πογιέτ.

«Ελπίζω τον Μάρτιο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά και με την ελπίδα ότι η Εθνική μας θα είναι στην τελική φάση, θα είμαι σε θέση να διαλέξω τους 23-25 καλύτερους παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα εκείνη τη στιγμή», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός

Για τον αγώνα με την Ιρλανδία, επισήμανε: «Είναι σαφές, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο μας την Ιρλανδία, προετοιμαζόμαστε από σήμερα στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε μία κατάσταση να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη στο Δουβλίνο παράλληλα κοιτάμε τι θα γίνεται και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου».

Αν θα προετοιμάσει την Εθνική για την Ιρλανδία έχοντας στο μυαλό του το παιχνίδι με την Ολλανδία. «Όχι. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι με την Ιρλανδία. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα με την Ολλανδία. Να είναι οι καλύτεροι παίκτες, η καλύτερη ομάδα, να συγκεντρωθούμε εκεί και αν μπορέσει η Γαλλία να μας βοηθήσει λίγο στο παιχνίδι της με την Ολλανδία θα είναι ευπρόσδεκτο».

Αν θα ρισκάρει με Ιρλανδία: «Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε παραπάνω ρίσκα. Στα 16 παιχνίδια που έχει δώσει η Εθνική με μένα έχει κερδίσει τα 9. Θέλουμε να κρατήσουμε τη στιγμή στην οποία βρίσκεται η Εθνική τώρα σε σύγκριση με το που βρίσκονταν η ομάδα πριν αναλάβω προπονητής. Να κρατήσουμε αυτό στο μυαλό μας, να σκεφτόμαστε θετικά ώστε με το καλό όταν βρεθούμε στο Euro να έχουμε στο μυαλό μας τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Τι θα… πετούσε από το παιχνίδι με την Ιρλανδία, το πρώτο του στον πάγκο, που δεν του άρεσε: «Ξέραμε τον κίνδυνο με τα στημένα, φάγαμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα από κόρνερ οπότε αυτό ήταν ένα καλό μάθημα. Είναι καλό όταν έχεις ένα παιχνίδι και ξέρεις τι να περιμένεις, καταφέρνεις στο τέλος να βγεις νικητής».

Για την κατάσταση διεθνών: «Προσπαθώ να είμαι θετικός, έχουμε πολλά ζητήματα. Το βασικό είναι ο Βλαχοδήμος, προσπαθούμε να κοιτάμε θετικά, όλα τα παιδιά είναι ικανοποιημένα που βρίσκονται εδώ, ξέρω τα ζητήματα αλλά όλοι χαίρονται που είναι εδώ και θα κάνουν τα πάντα να εκπροσωπήσουν το Εθνόσημο».

Αν η δεξαμενή άντλησης ποδοσφαιριστών αυξάνεται ή μειώνεται: «Κοιτάμε τους πάντες. Ακόμη και έναν παίκτη 19 χρονών που δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα και εμείς προσπαθούμε να τον πείσουμε να έρθει να παίξει για την Εθνική».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X