Βίντα: Δεν χάνει με τίποτα όταν σκοράρει (VIDEO)

Βίντα: Δεν χάνει με τίποτα όταν σκοράρει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα δεν χάνει ποτέ όταν βάζει γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ άνετα και επιβλητικά, επικράτησε του Παναιτωλικού στην OPAP Arena (08/10, 3-0). Ο δρόμος «άνοιξε» από νωρίς, με τον Ντομαγκόι Βίντα να σκοράρει στο 34′ και να κάνει το…. 2/2!

Όπως και στο προηγούμενο ματς της «Ένωσης», απέναντι στον Άγιαξ (05/10, 1-1), ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα. Κι όσο σπάνιο κι αν μοιάζει για κεντρικό αμυντικό να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς, για τον Ντομαγκόι Βίντα δεν είναι!


Ο 34χρονος Κροάτης σέντερ μπακ το είχε κάνει άλλες τρεις φορές, πριν ολοκληρώσει και ένα τέταρτο back-to-back το βράδυ της Κυριακής (08/10).


Συγκεκριμένα, το έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα Κροατίας της σεζόν 2012/13 (6η & 7η αγωνιστική) και σε αυτό της Τουρκίας, τις σεζόν 2018/19 (29η & 30η αγωνιστική) και 2020/21 (13η & 14η αγωνιστική). Στην πρώτη περίπτωση με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκερμπ και στις άλλες δύο, με αυτήν της Μπεσίκτας. Όσο εντυπωσιακό κι αν μοιάζει, όμως, δεν είναι αυτό το πιο… σπουδαίο στατιστικό που βγαίνει από τη βραδιά (08/10).


Ο Ντομαγκόι Βίντα μοιάζει να κάνει… συμβόλαιο με την αποφυγή της ήττας -στη χειρότερη περίπτωση- κάθε φορά που σκοράρει!

Στην καριέρα του, έχει βρει δίχτυα 47 φορές συνολικά σε 45 ματς, στα οποία ποτέ δεν ηττήθηκε η ομάδα του!

Κάτι που όχι μόνο συνεχίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά ανέβασε το ποσοστό νίκης κάθε φορά που σκοράρει στο 82% (37 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 45 ματς).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X