ΑΕΚ: Οι χαμένες ευκαιρίες του «απεγνωσμένου» Αραούχο και ο «στοργικός πατέρας» Αλμέιδα (VIDEO)

ΑΕΚ: Οι χαμένες ευκαιρίες του «απεγνωσμένου» Αραούχο και ο «στοργικός πατέρας» Αλμέιδα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Σέρχιο Αραούχο έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Απεγνωσμένο» για να σκοράρει χαρακτήρισε ο Ματίας Αλμέιδα τον Σέρχιο Αραούχο καθώς όπως είπε ο Αργεντινός τεχνικός, ο αρχηγός της ΑΕΚ θέλει πολύ να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα να καταπολεμήσει το πρόβλημα με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ο Πελάδο μίλησε με πατρική στοργικότητα για τον Τσίνο και το πόσο προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα.

«Έβλεπα ότι ήταν απεγνωσμένος να σκοράρει και ήθελα πραγματικά, ευχόμουν να βάλει ένα γκολ για να τον βγάλω νωρίτερα! Η αλήθεια είναι όμως ότι μετά τον τραυματισμό του ήθελα να του δίνω περισσότερο χρόνο γιατί στην αρχή προσπαθούσα να τον προστατεύσω. Ο Σέρχιο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, έλειψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αν τον δει κανείς σήμερα, δεν καταλαβαίνει ότι πέρασε ένα χειρουργείο. Για τα γκολ είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τα πιο σημαντικά που θα έρθουν», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθώντας να ανεβάσει την ψυχολογία του αρχηγού του.


Οι χαμένες ευκαιρίες του Αραούχο

Το τελευταίο διάστημα πάντως ο Σέρχιο Αραούχο υπερβάλλει εαυτόν και είναι διαρκώς ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Ένωσης. Γυρνά μέτρα στο γήπεδο για να ανεβάσει την μπάλα, πιέζει και προσπαθεί να δημιουργήσει χώρους για τον ίδιο και τον συμπαίκτη του. Το τελευταίο διάστημα όμως του λείπει το γκολ και το ψάχνει μανιασμένα.

Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Αραούχο έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως τις περισσότερες εξ αυτών τις έφτιαξε ο ίδιος για τον εαυτό του. Η μία για την κλάση του δεν δικαιολογείται μιας και με τον τερματοφύλακα πεσμένο, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σουτάροντας ψηλά άουτ.


Mέχρι στιγμής, ο Σέρχιο Αραούχο έχει σκοράρει δύο γκολ στη σεζόν. Το πρώτο ήταν στο 90ο λεπτό του αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ το δεύτερο ήταν απέναντι στην Αντβέρπ, στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X