ΑΕΚ: Ο Ρότα σκόραρε ξανά μετά από 1,5 χρόνο! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Ρότα σκόραρε ξανά μετά από 1,5 χρόνο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα δύο προηγούμενα γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Ρότα τα πέτυχε στα πλέι οφ του 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζαρος Ρότα πέτυχε χθες μόλις το τρίτο του γκολ με την ΑΕΚ.

Από το δεξί άκρο της άμυνας που αγωνίζεται ο Λάζαρος Ρότα, δεν υπάρχουν απαιτήσεις για σκοράρισμα. Ο 26χρονος μπακ όμως φροντίζει να συνεισφέρει όσο μπορεί στο επιθετικό παιχνίδι της Ένωσης και το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό ήρθε, επειδή είχε πατήσει περιοχή και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.


Πέρυσι, στην χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το νταμπλ και έπαιζε επιθετικά, ο Ρότα δεν είχε σκοράρει. Αντίθετα, τα δύο προηγούμενα γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα τα πέτυχε στα πλέι οφ του 2022, στην κακή χρονιά της ομάδας. Τον Απρίλιο του 2022 είχε σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια, στην ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ και στη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα.


Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Ρότα με τον ΠΑΣ

Ο Ρότα πάντως κάνει κούρσες συνεργάζεται καλά με τους Άμραμπατ και Ελίασον που παίζουν μπροστά του και προσπαθεί να συμβάλει στο δημιουργικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Το σκοράρισμα δεν είναι χαρακτηριστικό του, αν και στις χρονιές του στην Ολλανδία, πετύχαινε ένα γκολ ανά σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X