Απόφαση σοκ από Λιβάγια: Αποσύρεται στα 30 του χρόνια από την Εθνική Κροατίας! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ και η περίπτωση Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας πήρε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποσύρθηκε από την Εθνική Κροατίας ο Λιβάγια.

Την απόφαση να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας πήρε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ Σπλιτ ανακοίνωσε μέσω social media πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα της Κροατίας, κάτι που έχει ήδη κοινοποιήσει και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Ουσιαστικά πρόκειται για απόφαση που πήρε μετά το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε προς το πρόσωπό του το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2023 και λίγο πριν τις αναμετρήσεις της Κροατίας για για την τελική φάση του Nations League, ο Λιβάγια έγινε έξαλλος με έναν οπαδό που παρακολουθούσε την προπόνηση της εθνικής και ανέβηκε στα κάγκελα για να του επιτεθεί.Ο συγκεκριμένος οπαδός ήταν υποστηρικτής της Ριέκα, με τους φανατικούς της κροατικής ομάδας έκτοτε να τρέφουν «άσβεστο» μίσος για τον 30χρονο, και να τραγουδούν μάλιστα το σύνθημα «Πέθανε, Λιβάγια» πετώντας και φυλλάδια με το ίδιο εμετικό μήνυμα λίγες μέρες πριν αναμετρηθούν με τη Χάιντουκ. Όλος αυτός ο διχασμός, πιθανότατα, υπήρξε καταλυτικός στην απόφαση του Λιβάγια

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μετά από πολλή σκέψη, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα της Κροατίας, για την οποία ενημέρωσα πριν από αυτό το δημοσίευμα την Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στον προπονητή και στο επιτελείο είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα στην εθνική ομάδα και την αναγνώριση σαν παίκτης, και θα μείνει πάντα στην καρδιά μου το χάλκινο μετάλλιο στο Κατάρ, η ατμόσφαιρα που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες και η χαρά στο σύνολο της χώρας λόγω της μεγάλης επιτυχίας.

Είμαι περήφανος για κάθε παράσταση για την πατρίδα μου και θα ήθελα η εστίαση και η θετικότητα να κατευθύνονται στους παίκτες, ελπίζω να αντιμετωπίσουν τα επόμενα σημαντικά ματς με ειρήνη και χωρίς εντάσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας, και εύχομαι στην εθνική ομάδα ευτυχία και επιτυχία τώρα και στο μέλλον».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X