Λάτσιο - Αταλάντα 3-2: Ο Βεσίνο έσπασε την κατάρα επτά ετών

Λάτσιο - Αταλάντα 3-2: Ο Βεσίνο έσπασε την κατάρα επτά ετών
Photo Credits: INTIME

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν επτά χρόνια ώστε η Λάτσιο να νικήσει την Αταλάντα στην έδρα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αταλάντα ετοιμαζόταν για να πάρει κι άλλους βαθμούς στο «Ολίμπικο», στο οποίο όποτε κατέβαινε τον τελευταίο καιρό για να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο, τουλάχιστον δεν έχανε. Ο Ματία Βεσίνο είχε διαφορετική άποψη και έδωσε τη νίκη με 3-2 για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν με δύο γρήγορα γκολ, αρχικά με αυτογκόλ του Σαρλ ντε Κετελάρε και στο 11′ με τον Βαλεντίν Καστεγιάνος, όμως οι παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχαν τον… άερα της ευνοϊκής παράδοσης και με τον Έντερσον άρχισαν την αντεπίθεση στο 33ο λεπτό.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες κι έτσι η πιο εύστοχη ομάδα θα έφτανε στο θετικό αποτέλεσμα. Η Αταλάντα βρήκε ξανά δίχτυα με τον Σέαντ Κολάσινατς στο 63′ και όλα έδειχναν ότι η κατάρα της θα απλωνόταν ξανά πάνω από τη Ρώμη. Η τελευταία ήττα της εκεί από τη Λάτσιο καταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017, όμως ύστερα από έξι αγώνες, είχε έρθει η στιγμή η Λάτσιο να φύγει νικήτρια, με τον Βεσίνο να πετυχαίνει στο 83′ το νικητήριο τέρμα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X