Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Πάλμα στη Σέλτικ: «Θύμισε... Μπέκαμ», δηλώνει παλαίμαχος παίκτης (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Πάλμα στη Σέλτικ: «Θύμισε... Μπέκαμ», δηλώνει παλαίμαχος παίκτης (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ και το δείχνουν οι αριθμοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Πάλμα άφησε στις 30 Αυγούστου τον Άρη για να μετακομίσει στη Σκωτία και τη Σέλτικ με το ξεκίνημα του στους Κέλτες να είναι εξαιρετικό.

Ο Πάλμα μετρά πέντε συμμετοχές με τη Σέλτικ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και συνολικά 203 αγωνιστικά λεπτά έχοντας καταφέρει να σκοράρει δύο φορές. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα βρίσκει δίχτυα ανά 59 λεπτά με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Σέλτικ να τον αποθεώνουν.

Συγκεκριμένα, ο Πάλμα μπήκε στο 77′ στη θέση του Μαέντα στο ματς με τη Μάδεργουελ στις 30/9 και στο 87′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα που επικράτησε με 2-1. Ενώ ο άσος από την Ονδούρα αγωνίστηκε χθες βασικός στο 3-1 της Σέλτικ επί της Κιλμάρνοκ. Έπαιξε για 73 λεπτά και ήταν ο παίκτης που στο 33′ έκανε το 2-0.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Πίτερ Γκραντ, δήλωσε πως του θύμισε… Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Πάλμα στη Σέλτικ: «Θύμισε... Μπέκαμ», δηλώνει παλαίμαχος παίκτης (ΦΩΤΟ - VIDEO)«Ήταν ένα καταπληκτικό σουτ. Σαν να έστειλε την μπάλα τηλεκατευθυνόμενα. Είναι φανταστικό το ταλέντο που έχει. Θύμισε τον τρόπο που χτυπούσε την μπάλα ο Μπέκαμ. Αλήθεια, είχε αυτό το χαρακτηριστικό το σουτ του», ανέφερε για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα που αποκτήθηκε από τον Άρη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X