Μίλαν: Ο Λεάο απάντησε στα σχόλια του Κασάνο

Μίλαν: Ο Λεάο απάντησε στα σχόλια του Κασάνο
Photo Credits: INTIME

Στην αρνητική κριτική του Αντόνιο Κασάνο απάντησε μέσω των social media ο Ράφαελ Λεάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Ο Ραφαέλ Λεάο είναι με διαφορά το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο στο νυν ρόστερ της Μίλαν και ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους βασίζει πολλά ο Στέφανο Πιόλι όσον αφορά στη δύναμη πυρός της ομάδας του, με τον νεαρό Πορτογάλο φορ να αναδεικνύεται μάλιστα MVP στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του, στο εκτός έδρας 0-0 με την Ντόρτμουντ για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Αυτό δεν στάθηκε πάντως αρκετό για να “πείσει” τον Αντόνιο Κασάνο να τον “αποδεχτεί”, με τον Ιταλό παλαίμαχο επιθετικό να του ασκεί αυστηρή δημόσια κριτική μέσω τηλεοπτικής παρέμβασής του.

“Το μόνο που έχει είναι ταχύτητα, πετάει τη μπάλα μπροστά και αυτό είναι όλο, δεν έχει κάνει ποτέ σουτ στο τέρμα, έχει μηδέν ασίστ, δεν είναι καθοριστικός στο παιχνίδι της ομάδας του”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο “Φανταντόνιο”, κριτική που δεν άρεσε καθόλου στον Λεάο.

Φρόντισε μάλιστα να δείξει τη δυσαρέσκειά του με έντονο τρόπο και να επιστρέψει το γάντι στον Κασάνο, δημοσιεύοντας το επίμαχο video με την κριτική εις βάρος του και ανεβάζοντας emoticons με γελαστές φάτσες και… κλόουν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X