ΑΕΚ: Οι κοινές δράσεις της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

ΑΕΚ: Οι κοινές δράσεις της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο συμμετέχοντας σε πολλές κοινωνικές δράσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υποψηφιότητα της Χριστίνας Σούκερη -Παπασταμάτη ως Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Βούρου έφερε ακόμα πιο κοντά την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Η έδρα της Λέσχης μας είναι βέβαια η Νέα Φιλαδέλφεια, αφού εκεί είναι η έδρα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία ανήκει. Η κ. Σούκερη – Παπασταμάτη αναφερόμενη στις μέχρι τώρα δράσεις της Λέσχης με τον Δήμο ανέφερε: «Ως Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ είχαμε αυτά τα χρόνια εξαιρετική συνεργασία με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Την περίοδο της πανδημίας προσφέραμε υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους του Δήμου, για τους άστεγους της πόλης καθώς και για το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Κατά τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, το 2021, η Λέσχη μας προσέφερε την έκδοσή της με τον «Ύμνο εις την Ελευθερία» στους μαθητές των σχολείων της Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας που έλαβαν μέρος στους διαγωνισμούς ζωγραφικής και λογοτεχνίας του Δήμου με θέμα την επανάσταση του 1821. Το βιβλίο με το Εθνικό μας Ύμνο δωρίσαμε επίσης στους αριστούχους μαθητές των λυκείων της πόλης που πέτυχαν στο πανεπιστήμιο κατά τα έτη 2020 και 2021. Ενώ το βιβλίο μας «Η Συμβολή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας στην Επανάσταση του 1821» χαρίσαμε στους μαθητές που συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων τον Μάιο 2023. Ακόμη, μαζί με το Δήμο έχουμε συνδιοργανώσει παρουσιάσεις σημαντικών βιβλίων και έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις και δράσεις μας στο Πνευματικό Κέντρο και στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς. Μόλις πριν δυο μήνες συμμετείχαμε στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας βοηθώντας κι εμείς να βελτιωθεί το ρεκόρ συγκέντρωσης φιαλών αίματος που ειδικά το καλοκαίρι είναι δύσκολο.

Και βέβαια η πιο πρόσφατη συνεργασία, ήταν η συμμετοχή της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ στην συγκέντρωση αγαθών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρο Μπερδέση, ο οποίος ηγήθηκε αυτής της πρωτοβουλίας και οφείλω να πω ότι είχε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, διατηρούμε μία άριστη σχέση που στοιχίζεται στο ύψος των ευγενών κοινωνικών στόχων και των δυο πλευρών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X