ΑΕΚ - Άγιαξ: 585 οπαδοί του «Αίαντα» στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πώς θα φθάσουν, οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΕΚ - Άγιαξ: 585 οπαδοί του «Αίαντα» στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πώς θα φθάσουν, οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.
Photo Credits: INTIME

Σχεδόν 600 φίλοι του Άγιαξ θα βρεθούν απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με την ΑΕΚ και τα μέτρα που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα του ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ πλησιάζει και έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι πρώτες πληροφορίες τόσο για το πόσοι φίλοι του «Αίαντα» θα είναι στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας όσο και για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν.

Κατ’ αρχήν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκονται 585 οπαδοί του Άγιαξ. Αυτοί, λοιπόν, θα συγκεντρωθούν νωρίς το μεσημέρι στο Καλλιμάρμαρο, όπως είχε συμβεί και μ’ αυτούς της Αντβέρπ και από εκεί θα ξεκινήσουν με αστικά λεωφορεία για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» υπό το άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας.

Οι οπαδοί του Άγιαξ θα μεταβού στον Ναό με αστικά λεωφορεία και θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους και βέβαια της ταυτότητας τους από την υπογειοποίηση. Ωστόσο εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η πληροφορία για τους ελέγχους που θα διενεργήσει η ΕΛ.ΑΣ.

Και για να μην μείνει κανείς με απορία; Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο, καθώς η αστυνομία δεν θέλει να περάσει τίποτα στο γήπεδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X