Τσάβι: «Μας έλειπαν η ηρεμία και η υπομονή, αλλά νικήσαμε μια ιστορική ομάδα»

Τσάβι: «Μας έλειπαν η ηρεμία και η υπομονή, αλλά νικήσαμε μια ιστορική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ικανοποιημένος ήταν ο Τσάβι μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Ντραγκάο» επί της Πόρτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης, που πέτυχε η ομάδα του επί της Πόρτο με 1-0, στάθηκε ο Τσάβι, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική του Champions League.

«Μας έλειπαν η ηρεμία και η υπομονή», σχολίασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Ετσι είναι η Ευρώπη και ειδικά με αντιπάλους όπως η Πόρτο κι εκτός έδρας. Ολα είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα. Υπάρχουν αρνητικές πτυχές στο παιχνίδι μας. Ομως ήμασταν ικανοί να νικήσουμε εκτός έδρας μια ιστορική ομάδα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «Δράκων», Σέρζιο Κονσεϊσάο, τόνισε: «Ηταν ένα πολύ καλό ματς από την ομάδα μας. Εξουδετερώσαμε πολλά δυνατά σημεία της Μπαρτσελόνα. Ομως μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Γενικά είμαι πολύ υπερήφανος για όσα καταφέραμε στο γήπεδο. Αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, και όταν δεν το πληρώνουμε ακριβά. Κάναμε λάθη χωρίς πίεση. Είναι κάτι, που αφήνει μια πικρή γεύση».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X