Παραλίγο ξύλο μεταξύ Βράνιες και Τόσιτς στο κέντρο του Βελιγραδίου!

Παραλίγο ξύλο μεταξύ Βράνιες και Τόσιτς στο κέντρο του Βελιγραδίου!
Photo Credits: INTIME

Νέες περιπέτειες στο Βελιγράδι για τον Βράνιες με τον Τόσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φραστικά σε καφέ του Βελιγραδίου στον παλαίμαχο Σέρβο μπακ, Ντούσκο Τόσιτς με τον οποίο έχει ανοικτούς λογαριασμούς, αλλά ο τελευταίος διατήρησε την ψυχραιμία του προτού το επεισόδιο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις!

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τσουκαρίτσκι συνάντησε τυχαία στο Βελιγράδι τον παλαίμαχο παίκτη των Ερυθρού Αστέρα, Μπεσίκτας, Σοσό και Βέρντερ, Ντούσκο Τόσιτς με τον οποίο ο Βράνιες βρίσκεται σε κόντρα θεωρώντας πως στάθηκε εμπόδιο τόσο στη μεταπήδηση του στην Παρτιζάν, όσο και στην αποχώρηση του από την τουρκική Χατάισπορ.

Ο έμπειρος στόπερ φέρεται να πλησίασε τον Τόσιτς, σε καφέ όπου βρίσκονταν αμφότεροι με διαφορετικές παρέες, εξαπολύοντας λεκτική επίθεση στον νυν Σέρβο ατζέντη. Παράλληλα, τον κάλεσε να βγει έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Τόσιτς συμπεριφέρθηκε σαν να μην γνώριζε τον Βράνιες, αποφεύγοντας να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του. Με την παρέμβαση της ασφάλειας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με τον πρώην σύζυγο της Σέρβας τραγουδίστριας, Γελένα Καρλέουσα να αποχωρεί αφού πρώτα βεβαιώθηκε πως είχε απομακρυνθεί από το μαγαζί ο Όγκνιεν Βράνιες.

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X