Μπάγερν: Το αστέρι του Τελ λάμπει και ο Τούχελ τρίβει τα χέρια του

Μπάγερν: Το αστέρι του Τελ λάμπει και ο Τούχελ τρίβει τα χέρια του
Photo Credits: INTIME

Καθοριστικός για ακόμα μία φορά ήταν στη χθεσινή νίκη της Μπάγερν με 2-1 κόντρα στην Κοπεγχάγη ο Μάτις Τελ, με τον Τόμας Τούχελ να επαινεί τον νεαρό Γάλλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν το καλοκαίρι του 2022, ο τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, έβγαζε από τα ταμεία του συλλόγου 20 εκατομμύρια ευρώ για έναν άσημο -μέχρι τότε- 17χρονο, κανείς δε φανταζόταν την επίδραση του Γάλλου επιθετικού στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς έχει, ήδη, δώσει 6 πόντους στην Μπάγερν με τα νικητήρια γκολ του.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το χθεσινοβραδινό τέρμα κόντρα στην Κοπεγχάγη. Ένα τέρμα που χάρισε τη νίκη στη Μπάγερν Μονάχου, βάζοντάς τη στη θέση του επικεφαλής του πρώτου ομίλου του Champions League.

Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έφτασαν στα γραφεία προτάσεις για τον δανεισμό του Τελ, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του, ο ίδιος έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες, κάτι που εξήρε και ο Τόμας Τούχελ: «Ο Ματίς δεν ήθελε να φύγει, αποφάσισε να μείνει και να παλέψει. Είναι ένας παίκτης που λέει: “Είμαι εδώ και θα τα καταφέρω».

Η ψυχραιμία την ώρα της τελικής προσπάθειας και η νοοτροπία του, έχουν λειτουργήσει ενεργητικά για τον ίδιο, με συνέπεια να γίνει ο φετινός game changer της Μπάγερν, καθώς αυτό που εντυπωσιάζει στη συγκομιδή του στην επιθετική λειτουργία της γερμανικής ομάδας, δεν είναι τα 6 γκολ και η 1 ασίστ σε 10 παιχνίδια, αλλά το γεγονός ότι το έχει καταφέρει σε μόλις 293 λεπτά συμμετοχής, κάτι που μεταφράζεται σε συνεισφορά στην επίτευξη γκολ της ομάδας του κάθε 42′.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X