ΑΕΚ: Για νέα νίκη (21:30) με Παλαιό Φάληρο η ανδρική ομάδα πόλο

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 21:30 τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στον Άλιμο με στόχο την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται απόψε στις 21:30 τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου προέρχεται από την σημαντική νίκη επί του Υδραϊκού και θέλει σήμερα να πάρει ένα ακόμη τρίποντο συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και την νικηφόρα πορεία της. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να δώσει το «παρών» και να στηρίξει τους αθλητές μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Ο Νίκος Βενετόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους: Ασβέστη, Βέκκο, Ζαχόπουλο, Κοκκινάκη, Μαυρωτά, Παππά, Σιαμά Π., Φωτεινάκη, Τουρκομένη, Καζάζη, Αράγια, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμά Χρ., Μαρινάγη.

Ο Άρης Μαυρωτάς δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Προερχόμαστε από ένα σημαντικό τρίποντο και θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί απέναντι στη νεανική ομάδα του Φαλήρου, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και με αρκετή προσήλωση στην άμυνα πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς που θέλουμε».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X