Θα… βρέξει γκολ στο Παρίσι

Θα… βρέξει γκολ στο Παρίσι

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι να είναι λιγοστές, την παράσταση κλέβει η ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τα ημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Είχε το δικαίωμα να ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης με τη Νις η Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά το έπραξε, καθώς δεν ήθελε να έχει άλλες σκοτούρες στο κεφάλι της, εκτός από τη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ για την ημιτελική φάση του Champions League. Οπότε, η πιο πρόσφατη αγωνιστική υποχρέωση των πρωταθλητών Γαλλίας ήταν αυτή στη Βεστφαλία κόντρα στην Ντόρτμουντ. Εκεί, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν μια απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα σε ό,τι αφορά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο ήταν μια διαφορετική ιστορία. Διπλό δοκάρι στην ίδια φάση με Εμπαπέ και Χακίμι, δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες από Ντεμπελέ και άλλες δύο από τον Ρουίθ και η αλήθεια είναι ότι άξιζε βάσει των προϋποθέσεων να σκοράρει. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν και τυχερή που δεν δέχθηκε δεύτερο τέρμα, καθώς και η Ντόρτμουντ μπορούσε να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά, μετά το γκολ του Φίλκρουγκ στο 36’. Ανεξαρτήτως διοργάνωσης δέχεται γκολ στα επτά τελευταία της ματς, επιβεβαιώνοντας τα αμυντικά της κενά. Σαν να μην της έφτανε αυτό, εκτός ο Λούκας Ερναντέζ που υπέστη ρήξη χιαστού και φυσικά χάνει όλο το υπόλοιπο του 2024. Εκτός και ο Κιμπεμπέ. Βάσει αυτών, ο 20χρονος Μπεράλντο θα περάσει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μαρκίνιος, Ζάιρ – Εμερί, Βιτίνια και Ρουίθ η τριάδα στο κέντρο και ο Μπαρκολά θα πλαισιώσει τους Ντεμπελέ και Εμπαπέ στην επίθεση.

bwin Review

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ήταν αυτή για την Ντόρτμουντ. Όλα άρχισαν με τη νίκη της επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Μπροστά στους περίπου 80.000 εκστασιασμένους οπαδούς της, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για την πρόκρισή της στον τελικό, επικρατώντας 1-0. Το πρώτο ημίχρονο άγγιξε το τέλειο, διότι δεν κινδύνευσε παρά ελάχιστα και ταυτόχρονα, πέτυχε το εξαιρετικό γκολ με τον Φίλκρουγκ και είχε άλλες μία – δυο ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως να κλείστηκε και λόγω του άγχους της, περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά η ουσία ήταν ότι κράτησε το 1-0 και φυσικά δεν θα στεναχωρηθεί για την αστοχία των παικτών της Παρί. Ρεαλιστής πάντως ο προπονητής Τέρζιτς, τόνισε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης απαιτείται μια πολύ καλύτερη εμφάνιση. Επιπλέον, με αυτή τη νίκη, η Bundesliga εξασφάλισε και την 5η θέση για το Champions League την οποία έχει η Ντόρτμουντ, οπότε δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα άλλο, πέρα από τον στόχο του τελικού. Αυτή η εβδομάδα ολοκληρώθηκε ιδανικά με το 5-1 επί της Άουγκσμπουργκ. Μέχρι το μισάωρο είχε τελειώσει το  ματς χάρη στα γκολ των Μουκοκό (4’, 29’) και Μάλεν (20’), ο Ρόις (34’) έβαλε κι εκείνος τη δική του υπογραφή ενώ το πέμπτο γκολ σημείωσε ο Ενμέτσα. Ο Βάργκας είχε μειώσει προσωρινά στο 32’. Τίποτα το ιδιαίτερο από απουσίες, πιθανή ακόμα και η ίδια ενδεκάδα με το πρώτο ματς.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ (22:00): Η Μπόλτον ήταν καιτιγιστική στο πρώτο ματς κόντρα στην Μπάρνσλεϊ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό ανόδου. Νίκη με 3-1 εκτός έδρας με την ίδια να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Μια τρομερή παράσταση την οποία επιφύλασσε στο πιο κρίσιμο χρονικό σημείο της χρονιάς. Πλέον καλείται στην ρεβάνς να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα και να φύγει για… Γουέμπλεϊ. Μεγάλο πρωταγωνιστής ο Ντιόν Τσαρλς, ο οποίος έβαλε ήταν ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της ομάδας του (23′, 53′). Αν και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μειώσαν σε 2-1 και μπήκαν στην διεκδίκηση του ματς, ήρθε ο Γουίλιαμς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και να μετατρέψει την Μπόλτον σε ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Επιστρέφει ο επιθετικός Αντεμπόιτζο.

Διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ (22:00): Η Μπάρσνλεϊ δεν φάνηκε συνεπής στο ραντεβού με την Μπόλτον και πλέον είναι πολύ πιθανόν απόψε η σεζόν για την ίδια να ολοκληρωθεί. Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι με το 3-1 να την φέρνει με την πλάτη στον… τοίχο. Πρέπει να πιάσει εξαιρετική απόδοση στην ρεβάνς, ενώ είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί και την… τύχη. Αρκετά «νωθρό» το ξεκίνημα της στο πρώτο συναπάντημα με την Μπόλτον με αποτέλεσμα πριν την συμπλήρωση μια ώρα αγώνα να βρίσκεται πίσω με 2-0. Αν και στη συνέχεια κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ελπίζει ξανά, μια αμυντική της αδράνεια στο φινάλε τις κόστισε και ένα τρίτο γκολ. Ένα τέρμα το οποίο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο ως προν την έκβαση του ζευγαριού. Εκτός για τον επαναληπτικό ο αμυντικός Κάντι, ο αμυντικός Πάινς και ο μέσος Μπένσον.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X