Σαν Αντόνιο Σπερς: Ο Ουεμπανιάμα… πάχυνε

Σαν Αντόνιο Σπερς: Ο Ουεμπανιάμα… πάχυνε
Photo Credits: INTIME

Το νέο μεγάλο αστέρια αποκάλυψε πως έχει πάρει σχεδόν 7 κιλά, κάτι που θα τον βοηθήσει στις «μάχες» που αναμένεται να δώσει κόντρας τους ψηλούς του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ΝΒΑ μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει και στο Σαν Αντόνιο άπαντες περιμένουν την πρεμιέρα του Βίκτορ Ουεμπανιάμα. Πάνω στον οποίο τα «Σπιρούνια» έχουν.. κρεμάσει τις ελπίδες τους για κάτι καλό.

Ένα από τα βασικά θέματα που ακολουθεί τον Ουεμπανιάμα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στις ΗΠΑ ήταν το.. βάρος του. Και ο ίδιος έδειξε διάθεση να δουλέψει και να πάρει τον απαραίτητο όγκο.

«Έχω πάρει 4,5 με 7 κιλά. Προσπαθώ να μη το παρακάνω. Η φυσική μου κατάσταση είναι καλύτερη από ποτέ στη ζωή μου. Είμαστε εντάξει. Έχω πάρει 4,5 με 7 κιλά» είπε ο Γάλλος και πρόσθεσε «Από όταν επέστρεψα στο Σαν Αντόνιο δουλεύω καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Δουλεύω πιο σκληρά και πιο έξυπνα. Νομίζω πως αυτή η offseason θα κάνει τη διαφορά και για τις επόμενες χρονιές. Νομίζω πως η δουλειά που έχω κάνει θα έχει αντίκτυπο και τα επόμενα χρόνια».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X