Τέρζιτς: «Διαφορετικό ματς κόντρα στη Μίλαν από αυτό με την Παρί»

Τέρζιτς: «Διαφορετικό ματς κόντρα στη Μίλαν από αυτό με την Παρί»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντόρτμουντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Nτόρτμουντ υποδέχεται αύριο (4/10) στο «Signal Iduna Park» τη Μίλαν, στη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Champions League, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη που δεν κατάφεραν στην πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο.

«Στο Champions League κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Για να προκριθείς χρειάζεσαι συνήθως 10 βαθμούς, γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά από αύριο. Και μετά τα εντός έδρας παιχνίδια είναι θεμελιώδη. Θα αντιμετωπίσουμε τη Μίλαν, έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν και εγώ. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική απόδοση», είπε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, που είδε την ομάδα του να χάνει (2-0) στην πρεμιέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι:

«Ο αυριανός αγώνας θα είναι εντελώς διαφορετικός. Κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν είχαμε πολλά προβλήματα και θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα κάποιες ευκαιρίες. Τώρα έχουμε αλλάξει νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αγώνα με περισσότερο θάρρος. Και η Μίλαν παίζει διαφορετικά», πρόσθεσε.

«Η Μίλαν έχει δυνατούς παίκτες και έχουν κάνει εξαιρετικές επενδύσεις. Η Μίλαν είναι μια δυνατή ομάδα, ξεκίνησε καλά, επίσης ο Πούλισιτς. Και μετά είναι ο Λεάο, πολύ επικίνδυνος στα αριστερά με τον Τεό Ερναντέζ. Έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός έντασης και τεχνικής. Θα χρειαστεί μια μεγάλη απόδοση γιατί μπορούν να προσπαθήσουν να κερδίσουν αγώνες ανά πάσα στιγμή.»

Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νίκλας Φούλκρουγκ, εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένας διαφορετικός αγώνας, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θα είναι ξεχωριστό. Δεν σκέφτομαι τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχουμε, σημασία έχει πώς θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να προσπαθήσεις να τον κερδίσεις. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θα είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου, μου είπαν ότι θα είναι πιο ξεχωριστό από την Βundesliga, το Champions League είναι άλλο πράγμα», τόνισε.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε τα τρία τελευταία ματς. Παίξαμε καλά απέναντι στη Χόφενχαϊμ και αυτό μας δείχνει ότι μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Η νίκη είναι πάντα ωραία. Θα προετοιμάσουμε τον αγώνα όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε τη στρατηγική και τις ιδέες μας. Με τη σωστή συγκέντρωση μπορούμε να παίξουμε με οποιονδήποτε.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X