Να μην ξεχάσει η ΑΕΚ το μίσος που αντιμετώπισε στο «Γεντί Κουλέ»

Να μην ξεχάσει η ΑΕΚ το μίσος που αντιμετώπισε στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Insider αποκαλύπτει όσα βίωσε η ΑΕΚ στην Κρήτη και τον διπρόσωπο ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να κάνεις μια ήττα μετά από 17 ματς στο πρωτάθλημα, σαφώς δεν είναι κάτι καταστροφικό. Δηλωτικό του πόσο δύσκολα πλέον χάνει η ΑΕΚ είναι. Και χάνει σε ματς που πραγματικά τίποτα μα τίποτα δεν έκανε καλά και σε κανένα σημείο του δεν σου έδωσε λόγο ώθηση να πιστέψεις. Θα επιστρέψουμε, αυτό είναι σίγουρο. Και θα βρούμε πάλι τον βηματισμό μας στην κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε.

Μένουν όμως κι άλλα πράγματα από το ματς με τον ΟΦΗ. Και τα σημειώνουμε εδώ γιατί η προπαγάνδα χτίζει μια εικόνα από πέρσι για δήθεν προνομιακές σχέσεις της ΑΕΚ με αυτή την ομάδα. Η πραγματικότητα είναι όμως πως η ομάδα αυτή στην πράξη τα ακριβώς αντίθετα δείχνει. Εξηγούμαστε…

Η εχθρική κίνηση με τα εισιτήρια

Πρώτα απ’ όλα το θέμα των εισιτηρίων. Η απόφαση τους να μη δώσουν εισιτήρια στην ΑΕΚ είχε σκοπιμότητα και ήταν και ήταν μια απευθείας εχθρική κίνηση. Βασισμένη σε ένα ψέμα. Πως δεν έδωσαν στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο ΠΑΟΚ είχε εξέδρα με εισιτήρια που δόθηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω των οργανωμένων τους. Εν γνώσει της ΠΑΕ ΟΦΗ για το που θα πήγαιναν αυτά τα εισιτήρια.

Η Κρητική ΠΑΕ έδειξε ασέβεια απέναντι σε ένα κοινό που διψάει μια φορά τον χρόνο να δει την ομάδα του από κοντά, σε ένα κοινό που και πέρσι είδαμε πως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα και μέσα ήταν πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά. Η δε εξέδρα που πέρσι δόθηκε στους ΑΕΚτζήδες ήταν κατά τα τρία τέταρτα άδεια στο ματς και μόνο στην άκρη είχαν βάλει παιδάκια. Μόνο και μόνο για να δείξουν πως δήθεν είχαν χρήση για την συγκεκριμένη κερκίδα.

Το τι θα γίνει με Παναθηναϊκό και… ειδικά με Ολυμπιακό θα το δείτε. Αν δεν υπάρχει κομμάτι κερκίδας με παρουσία κανονική με πανό και όλα τα σχετικά τουλάχιστον του Ολυμπιακού, εδώ θα είμαστε και να βγείτε από κάτω στα σχόλια να μας πείτε καραγκιόζηδες. Αλλά θα υπάρχει…

Έβγαλαν μένος κατά της ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ που συγκαταλέγονταν στο γκρουπ που θα παρακολουθούσε το ματς από το μπουθ των φιλοξενουμένων, υποχρεώθηκαν χωρίς αστυνομική παρουσία να περάσουν μέσα από κόσμο, όπου δέχθηκαν ακραίους προπηλακισμούς. Κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα γήπεδο στην Ελλάδα, παρά μόνο στο «Γεντί Κουλέ» και ειδικά με την ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ σε αντίθεση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν έχει ποτέ χτιστούς να συνοδεύουν, οπότε δεν προκαλεί.

Αλλά αυτό φαίνεται πως σε έδρες στις οποίες υπάρχει κακή πρόθεση απέναντι στην ΑΕΚ, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Δεν σημαίνει πως πρεπει να αλλάξει η ΑΕΚ αυτό που κάνει, αλλά να ξέρουμε και τι γίνεται.

Καλλιέργησαν μίσος

Το γήπεδο κόχλαζε από μίσος κατά της ΑΕΚ. Προσέξτε όχι τόσο από διάθεση υποστήριξης του ΟΦΗ, αλλά από μίσος κατά της ΑΕΚ. Και ήταν απόλυτα ενδεικτικό του κλίματος που είχε καλλιεργηθεί. Άλλωστε δεν θυμόμαστε και πολλά ματς του ΟΦΗ με μεγάλες ομάδες πριν από τα οποία να είχε βγει ανώτερο διοικητικό στέλεχος, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο γιος του ιδιοκτήτη που είναι κι αντιπρόεδρος και να είχε δώσει δημόσιο μήνυμα κρισιμότητας.

Τίποτε από όλα αυτά βέβαια δεν είναι παράγοντας ικανός να δικαιολογήσει αυτό που έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν το λέμε γι΄αυτό. Η ΑΕΚ έχασε σε ένα καθαρό ποδοσφαιρικό ματς, σε μια δύσκολη έδρα, τίποτε δεν την επηρέασε ( και δεν επιτρεπόταν να την επηρεάσει ) ούτε είχαμε κάποια ακρότητα με στόχο τους παίκτες της που να έπαιξε ρόλο.

Να μην ξεχάσει

Όλα αυτά δεν σημειώνονται ως γεγονότα που είχαν σχέση με την αγωνιστική έκβαση του ματς, αλλά σημειώνονται για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σε σχέση με το πως αντιμετωπίστηκε η ΑΕΚ. Και υπάρχουν κι άλλα γεγονότα και συμπεριφορές που καταγράφηκαν, κάποια από τα οποία και από την κάμερα της Cosmote. Ξεκάθαρα είδαμε τι ξεστόμισαν συγκεκριμένοι τύποι… Απλά να μην νομίζουν πως έχουν περάσει απαρατήρητα.

Εμείς ένα πράγμα ζητάμε από την ΑΕΚ. Να μην ξεχάσει κανένας ειδικά την μεθόδευση και το ψέμα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλυφθεί η σκόπιμη απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της. Να μην ξεχαστεί η στάση του εκπροσώπου του ΟΦΗ Πουρσανίδη στην συνεδρίαση της Λίγκας σε σχέση με τα αιτήματα για διαχειριστικό έλεγχο κι από που ξεκίνησε η γενική επίθεση κατά της ΑΕΚ εκείνη την μέρα.

Το ποδόσφαιρο τέτοιου είδους ενέργειες, τέτοιου είδους σκεπτικό και συμπεριφορές τις γυρνάει πίσω… Να το θυμούνται όλοι αυτό.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X