Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (2/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (2/10)

Τρία παιχνίδια θα ολοκληρώσουν απόψε την αγωνιστική στην Ιταλία, με την φορμαρισμένη Σασουόλο να υποδέχεται την Μόντσα στο ματς που ξεχωρίζει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σασουόλο – Μόντσα     19:30

Η Σασουόλο μπαίνει στο παιχνίδι ακόμη και για την Ευρώπη μετά από συνεχόμενες νίκες επί της Γιουβέντους και της Ιντερ. Η Mόντσα έχει κερδίσει μόνο ένα από τα έξι παιχνίδια της στη Serie A.
Οι «Νεροβέρντι» κέρδισαν τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους και σήμερα στο Mapei Stadium επιδιώκουν μια τρίτη διαδοχική νίκη στη Serie A. Η Σασουόλο έδειχναν σε κακή κατάσταση μόλις πριν από λίγες εβδομάδες καθώς έχασαν προβάδισμα 2-0 στην ήττα 4-2 από την Φροζινόνε, αλλά επανήλθαν νικώντας τους διεκδικητές του τίτλου Γιουβέντους και Ίντερ 4 -2 και 2-1 αντίστοιχα.
Η Monza έχει καταφέρει μόλις έναν βαθμό από τρεις εκτός έδρας ματς μέχρι στιγμής, αν και είχε μια δύσκολη πορεία.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μόντσα μπορεί να σταματήσει τη Σασουόλο. Εχει τρεις ισοπαλίες σερί και μπορεί να καταφέρει και τέταρτη με 0-0 ή 1-1.

Τορίνο – Βερόνα           19:30

Η Τορίνο είναι αήττητη εντός έδρας με πέντε βαθμούς από τρία παιχνίδια. Η Βερόνα είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει την Τορίνο και τη Βερόνα στον πίνακα της Serie A, αλλά το πλεονέκτημα έδρας θα μπορούσε να παίξει ρόλο. Η «Τόρο» είναι αήττητη εντός έδρας με πέντε βαθμούς από τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής, ενώ η Βερόνα μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι σε κακή φόρμα μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη. Η Τορίνο προέρχεται από ήττα με 2-0 στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Η Βερόνα έχασε εντός έδρας από την Αταλάντα με 1-0.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X