Έξι παίκτες της ΑΕΚ «γλέντησαν» τον Μούντρικ της Τσέλσι, ο οποίος βλέπει την... πλάτη τους στο EA FC 24! (ΦΩΤΟ)

Έξι παίκτες της ΑΕΚ «γλέντησαν» τον Μούντρικ της Τσέλσι, ο οποίος βλέπει την... πλάτη τους στο EA FC 24! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το EA FC 24 δεν «βασίζεται» στο... Transfermarkt και το Overall Rating του Μιχαΐλο Μούντρικ είναι μικρότερο από έξι παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πετσόκομμα» της EA στον Μιχάιλο Μούντρικ της Τσέλσι, καθώς έξι παίκτες της ΑΕΚ έχουν μεγαλύτερο Overall Rating στο EA FC 24 (πρώην FIFA)!

«Μούντρικ… who?» είπε με τον τρόπο του το ΕΑ FC 24. Το golden boy της Ουκρανίας, δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στην Τσέλσι. Αναλύσεις ως προς αυτό, δεν χρειάζονται. Το γεγονός πως έχει σκοράρει μετά από εννέα μήνες στους «μπλε» του Λονδίνου, τα λέει όλα! Και παρότι κόστισε ένα… σκασμό λεφτά στην Τσέλσι (70 εκατ. ευρώ) το παιχνίδι-διάδοχος του FIFA, δεν «συγκινήθηκε»!

Συγκεκριμένα, τον βαθμολόγησε με 75 στο Overall Rating, γεγονός που δεν το άφησε και πολύ ικανοποιημένο. Κάτι που κατέστησε σαφές, από την πρώτη στιγμή που είδε την κάρτα του.

«Δεν μου αρέσει, για να είμαι ειλικρινής. Όλα είναι λάθος!» ανέφερε.

Πάντως, όσοι κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τους παίκτες του EA FC 24, εκτίμησαν περισσότερο (ως προς τη συνολική βαθμολογία) τους Πέτρο Μάνταλο, Λιβάι Γκαρσία, Ορμπελίν Πινέδα, Νόρντιν Άμραμπατ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Στίβεν Τσούμπερ!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X