Πήρε Σαλασάρ ο Ιωνικός

Πήρε Σαλασάρ ο Ιωνικός
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του Χουάν Καμίλο Σαλασάρ ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απόκτηση του Χουάν Καμίλο Σαλασάρ προχώρησε ο Ιωνικός, ενισχύοντας την δύναμή του μεσοεπιθετικά.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Juan Camilo Salazar.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 26 ετών, έχει καταγωγή από την Κολομβία και αγωνίζεται στα εξτρέμ. Διαθέτει γεμάτες σεζόν στις ομάδες του, ενώ highlight της καριέρας του υπήρξε η μεταγραφή του στη Σαν Λορέντσο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μιγιονάριος, στην οποία ανέβηκε στην ανδρική ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018. Μάλιστα, κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Κολομβίας με τον σύλλογό του!

Ενάμιση χρόνο αργότερα, η Σαν Λορέντσο δαπάνησε το ποσό του 1.2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ακολούθησε η επιστροφή στη Μιγιονάριος και μετά η Ριονέγρο Αγκίλα, ομάδα επίσης της πατρίδας του.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του Ελ Σαλβαδόρ, φορώντας τη φανέλα της CD FAS, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Apertura.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί τόσο στο Libertadores, όσο και στο Copa Sudamericana.
Χουάν σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X