Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (1/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (1/10)

Στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα δοκιμάζεται η Γιουβέντους, στο ματς που ξεχωρίζει από την αγωνιστική στην Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπολόνια – Εμπολι       13:30

Μετά τους πέντε πρώτους αγώνες χωρίς νίκη η Εμπολι κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα να νικήσει την Σαλερνιτάνα με 1+0 και να πάρει τους τρεις πρώτους τρεις βαθμούς στην βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα κατάφερε επειδή κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από κείνες τις σερί πέντε ήττες όλες χωρίς γκολ μπροστά κάτι που την είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτό το 1-0 επί τοις Σαλερνιτάνα της δίνει την πίστη ότι μπορεί να καταφέρει κάτι θετικό και στην Μπολόνία. Παραμένει προτελευταία με τρεις βαθμούς τουλάχιστον είναι πάνω από την Κάλιαρι που έχει μόνο δύο και είναι τελευταία. Και πάλι όμως είναι φαβορί για τον υποβιβασμό. Από την πλευρά της η Μπολόνια είναι μια κλασική ομάδα ισοπαλίας. Είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με εφτά βαθμούς και στα τελευταία της παιχνίδια μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη κάτι που δείχνει ότι αρκείται στο να μην χάσει. Προέρχεται από τρία σερί 0-0, το τελευταίο εκτός έδρας με την Μόντσα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μπολόνια είναι φαβορί για τη νίκη αφού παραμένει ανώτερη από την εκ των ουραγών της βαθμολογίας.

Ουντινέζε – Τζένοα       16:00

Σε τραγική κατάσταση η Ουντινέζε πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες με Σαλερνιτάνα, Φροζινόνε και Κάλιαρι ακολούθησαν δύο ήττες: η πρώτη από την Φιορεντίνα με 2-0 εντός έδρας και η  τελευταία με 4-1 εκτός έδρας από την Νάπολι. Εχει σοβαρά προβλήματα στο σκοράρισμα και είναι από τις πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό. Από την πλευρά της η Τζένοα πάει μάλλον καλυτέρα και αφού ξεπέρασε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη βρήκε τη δύναμη και διέλυσε με το απίστευτο 4-1 τη Ρόμα. Το 2021 οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X