Η Παρτιζάν δικαιώνει ΑΕΚ και Αγγελόπουλο για το αίσχος της Ευρωλίγκας!

Η Παρτιζάν δικαιώνει ΑΕΚ και Αγγελόπουλο για το αίσχος της Ευρωλίγκας!
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχαΐλοβιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα έσοδα της Παρτιζάν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα δικαιώνοντας τον Αγγελόπουλο για το αίσχος της Ευρωλίγκα

Καθόλου ευχαριστημένος από τα οικονομικά δεδομένα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Παρτιζάν είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιχαΐλοβιτς δικαιώνοντας τον Αγγελόπουλο για το αίσχος της Ευρωλίγκα

Ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα έσοδα της Παρτιζάν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, φέρνοντας ως παράδειγμα τις ελληνικές ομάδας.

Oι δηλώσεις του προέδρου της Παρτίζαν:

«Οι ελληνικές ομάδες εισπράττουν επτά, οκτώ και μερικές φορές εννιά εκατομμύρια ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η Παρτίζαν δεν παίρνει ούτε… σεντ!
Ούτε από την Αδριατική Λίγκα, ούτε από τη EuroLeague. Πρέπει να παλέψουμε για μια μόνιμη θέση στη EuroLeague. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, για παράδειγμα το 2025, θα είμαστε σε θέση να λάβουμε χρήματα από τα τηλεοπτικά.

Η αξία της Παρτίζαν στην Αδριατική Λίγκα και τη EuroLeague είναι μεγάλη, ήμασταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και δεν πήραμε ούτε ένα σεντ του ευρώ σε αντάλλαγμα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X