Πιόλι: «Η Γιουβέντους φαβορί για τον τίτλο»

Πιόλι: «Η Γιουβέντους φαβορί για τον τίτλο»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν…έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A στα μέσα της εβδομάδας, αλλά η Γιουβέντους είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτής της σεζόν, σύμφωνα με τον προπονητή της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.

Μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-1 στο ντέρμπι του Μιλάνου, η νίκη της Μίλαν με 3-1 στο Κάλιαρι την Τετάρτη σε συνδυασμό με την πρώτη ήττα της Ίντερ στη σεζόν, 2-1 εντός έδρας από τη Σασουόλο, έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 15 βαθμούς στην κορυφή της Serie A.

«Η κορυφή δεν μετράει τίποτα σε αυτή τη φάση της σεζόν, μόνο η επιθυμία να τα πάμε καλά μετράει», είπε ο Πιόλι σήμερα (29/9) στους δημοσιογράφους, ενόψει του αυριανού (30/9) εντός έδρας αγώνα με τη Λάτσιο.
«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχουν και ακατόρθωτα παιχνίδια».

Η πρωταθλήτρια Νάπολι είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους στην πέμπτη θέση, ενώ η Γιουβέντους βρίσκεται στην τρίτη, μόλις δύο βαθμούς μακριά από τις δύο ομάδες του Μιλάνου.
«Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα, με τη Γιουβέντους να είναι το φαβορί επειδή δεν παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα, κάτι που μπορεί να φέρει επιπλέον βαθμούς», πρόσθεσε ο Πιόλι.

Η Μίλαν θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ τέσσερις ημέρες μετά τη σύγκρουσή της με τη Λάτσιο.

Η Λάτσιο βρίσκεται στη 12η θέση, οκτώ βαθμούς πίσω από Μίλαν και Ίντερ. Πανηγύρισε μόλις τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της σεζόν με τη νίκη με 2-0 επί της Τορίνο την Τετάρτη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X